Lehdistötiedote 5.7.05 (julkaisuvapaa)

SH-KUMMAJAISET LÄHESTYVÄT

- MUKANA YLI 100 SUOMENHEVOSRATSUKKOA JA -VALJAKKOA!

SH-Kummajaiset on ensi kertaa järjestettävä tapahtuma, jossa nähdään suomenhevosia monessa lajissa, niin kilpailujen kuin viihteenkin merkeissä. Mukana on tänä vuonna koulu- ja esteratsastuskilpailuluokkia, valjakkoajoa ja western-näytös. Tapahtumapaikkana on Hessi-talli Urjalassa.

Uutta: pienhevosten estemestaruus ja valjakko-kür

Kummajaisissa järjestetään ensimmäistä kertaa suomenpienhevosten estemestaruuskilpailu. Nyt on kaikilla pienhevosihmisillä hyvä mahdollisuus näyttää ratsunsa taitoja esteradoilla! Uusi kilpailuperinne aloitetaan 80-85 cm:n esteillä aluekilpailuna, jotta mahdollisimman moni harrastaja pääsee mukaan.
Valjakkopuolella kilpaillaan sekä tarkkuudessa että uudessa kilpailumuodossa, pukuajo-kürissä. Kür on näyttävä, musiikin tahdissa ajettava vapaamuotoinen kouluajokilpailu, jossa kilpailijat suunnittelevat itse ajamansa ohjelman annetun vaatimustason mukaisesti, ja pukeutuvat mielikuvituksellisiin, musiikin teemaan sopiviin asuihin.

Lauantaina järjestetään illanvietto Hessi-tallin maneesilla nyyttärityyliin ja harjoitellaan kantritanssin saloja.

Tapahtuma alkaa perjantaina klo 12.00, lauantaina klo 9.00 ja sunnuntaina klo 10.00. Kilpailuluokkia on 14, ja mukaan on ilmoittautunut yhteensä yli 100 suomenhevosratsukkoa ja -valjakkoa.

Yleisöllä on tilaisuuteen vapaa pääsy. Paikalla on monipuolinen buffetti, ja maneesissa on myös expo-alue. Tervetuloa!


Lisätietoja: www.hessitalli.fi, Heidi Sinda, p. 040-586 1937 tai Marjo Kylmänen, p. 0400-777 188