blog:02.05.2009-1.5._paistaa_se_paeivae_risukasaankin

1.5. Paistaa se päivä risukasaankin

Päivä alkoi Petran hoidon merkeissä. Sitä lääkittiin ja juoksutettiin myöhään iltaan saakka, mutta tammalla oli edelleen jälkeiset kiinni. Eläinlääkäri saapui jälleen aamulla kohtuhuuhtelua tekemään. Huuhtelun jälkeen vuorossa oli jälleen oksitosiinipiikki, jonka jälkeen lähdimme Petran kanssa jälleen juoksulenkille ja tulos oli toivottu, jälkeiset irtosivat. Hieman saimme huokaista helpotuksesta, mutta hoito jatkuu edelleen. Petralla on kohtutulehdus, joka vaatii edelleen lääkitystä ja seurantaa. Petra on ollut kaikkien hoitojen ajan uskomattoman urhea ja käyttäytynyt enemmän kuin hyvin. Koko tallin väki pitää peukkuja, että tamma toipuisi nopeasti.

Emppu ja varsa pääsivät taas ulkoilemaan ja se olikin melkoisen vauhdikasta katseltavaa. Varsa saa jo hyvin hallittua pitkät jalkansa ja Empulla on täysi työ pysyä jälkikasvunsa perässä.

Kun saimme Petran suhteen huokaista hieman helpotuksesta, suuntasi ponit, friisit ja Jeviiri tiimeineen kohti Ypäjää. Tämä päivä on pesty niin hevosia kuin valjaitakin huomista koulu- ja tarkkuusosakoetta varten. Ponit tuntuivat olevan varsin virkeitä, täytyy vain toivoa, että ne (varsinkin Niko) malttaa pysyä nahoissaan, kun kentän laidalla on tuomarikoppeja ja muuta jännittävää.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
V A᠎ B T J
 
blog/02.05.2009-1.5._paistaa_se_paeivae_risukasaankin.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)