blog:05.01.2010-pakkanen_kiristyy

6.1.2010 Pakkanen kiristyy...

Vuosi on lähtenyt vaihtelevissa ilmanaloissa liikkeelle… Irtohypytykset sujuivat pitkän kaavan mukaan heti sunnuntaina 3.1. Päivän parhaita oli kotiutunut piensuomenhevosori Pulla sekä ruunauksen myötä hyvin tehtäviinsä keskittyvä 4 vuotiaaksi kääntyvä Sicco Sil ja tallin perinteen mukaan paras suokkikin pitää (tällä kertaa siis iso sellainen) pitää mainita ja tittelin taisi ottaa Hessin Myytti.

Vuoden ensimmäinen junnuleiripäivä pidettiin 5.1 ja taas kauneuskilpailu (heppojen) nousi tyttöjen suosikiksi…

Nuoret ovat pakkasista huolimatta edennyt hyvin Sicco, Musse ja Myytti ovat toimineet moitteetta ratsuna…seuraavaksi possujunassa maneesista pois!

Poju ja Nyytti kävivät possujunassa kärryjen kanssa pidemmällä lenkillä niin etää Nyyttikin löysi jo hyvän ravin tahdin…Toiset nuoret ovat aloittaneet ”SRP:n vesipalvelu agentuurin” Walde toimii mallikaasti jo kevyiden kuormien vedossa ja malttaa hienosti seistä…Nitro ja Armastus parantavat tapojaan, työt saadaan tehdyksi, mutta vielä on petrattavaa.

Pläsi ja Lemmu palasivat ”joululomaltaan” Lempäälästä Tiinan ja Ainon luota ja olivat saanet joulupukilta jopa privaattihieronta sessiot!

Niin ja perinteinen joululahja piparitaide teos on aloitettu tuhoamaan eli Maijun ja Sannin hieno joulupuu..

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
G W W S X
 
blog/05.01.2010-pakkanen_kiristyy.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)