blog:09.02.2009

9.2. Sitä saa mitä tilaa..

Kannattaa miettiä, mitä kirjoittelette keskustelupalstoille :) Joku oli nimittäin ehdottanut blogin pitämistä Hessin sivuilla. Tuumasta toimeen ja tästä eteenpäin saatte lukea kuulumisia tallilta ja sen ulkopuoleltakin. Koska kirjoittajan sydäntä lähinnä ovat ponipari Niko ja Iida sekä Vilppu-varsa, saattaa edellämainittu joukkio seikkailla blogissa muita tiheämmin.

Hevosia on viime aikoina sekä tullut että mennyt. Tinker ori Ali saapui opetettavaksi kärryjen eteen ja onkin jo suoriutunut ensimmäisistä harjoituksista mallikkaasti. Aarre Arvokkain palasi pienen Viron kierroksen jälkeen Urjalaan. Työntekijäjoukkoon saatiin uusi vahvistus Ingridin saapuessa hevosineen työssäoppimisjaksolle. Tuntilaisten suuri suosikki ruuna Ramsus vaihtoi omistajaa kuun vaihteessa ja toimii tästedes harrasteratsuna.

Myös tallin ulkopuolella tapahtuu. Eilen melkoisen suuri joukko hessiläisiä retkeili Helsinkiin kohteena Hartwall Areena ja Apassionta. Näytöksessä esiintyi toinen toistaan taitavampia hevosia, kuten joukko Coenin, Matin ja Tepon sukulaisia eli friisiläisiä. Meritalle on annettu käsky opettaa jouluun mennessä Coenille muutamia uusia temppuja. Janikalle on luvattu pinkkien putsien seuraksi pimeässä hohtava lasso. Muutenkin esityksistä sai monen monta ideaa vaikka katrilliin. Saa nähdä onko ensi joulun juhlassa havaittavissa yhtäläisyyksiä eilisen esityksen kanssa.. Henkilökohtainen suosikkini oli shown kaikkein pienin esiintyjä eli minishettis Rasputin!

Tällä viikolla on tiedossa niin raspauksia, kengityksiä kuin valjakkovalmennuksiakin. Kirjoitettavaa riittää siis jatkossakin :)

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
D G V S B
 
blog/09.02.2009.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)