blog:17.04.2009-17.4._vauhtia_riitti_taenaeaenkin

17.4. Vauhtia riitti tänäänkin

Villi Ypäjän retki sai tänään jatkoa. Ponien kanssa käytiin tutustumassa kisa-areenaan. Paikalle päästin melko villeissä tunnelmissa, kun Niko-poni näki mörköjä kivien joukossa. Tämän päivän singonneiden hevosten määrä oli 3 ravuria. Täytyy ehdottaa, että hankkisivat Ypäjälle pari shettistä, ettei me aina aiheutettaisi niin suurta kaaosta. Ponit olivat tänään melko kivoja, mitä nyt möröt olivat seuranneet Nikoa kentän reunalle… Mutta juhlavaunut on ainakin hienot!

Ponit ja uudet vaunut.

Iltapäivällä ponikuski sai testata toisia uusia vaunuja, tällä kertaa groomiosastossa. Coen ja kuski lähtivät uusilla hienon sinisillä maratonvaunuilla heti tositoimiin Ypäjän estealueille. Kahdesta mutkasta selvittiin ja kolmannessa jo kolisi ;) Hyvin kulki kuitenkin sininen salama koivikossa.

Coen ja sininen salama koivikossa.

Iltapäivällä kotiuduttuamme alkoikin heti valjakkoajon alkeisleiri. Mukana on niin uusia kuskeja kuin nuoria hevosiakin. Pihattoasukeista Muusa ja Hemmo osallistuvat leirille omistajiensa kanssa. Mukana on myös muutamia vierailevia hevosia. Ensimmäiset ajokokeilut ajettiin mukavassa räntäsateessa. Ponitäti saapui myös pienemmän poninsa kanssa leireilemään. Huomenna olisi tarkoitus sitten allekirjoittaneenkin päästä vihdoin ja viimein kokeilemaan toffeenoppia.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
G O B L᠎ E
 
blog/17.04.2009-17.4._vauhtia_riitti_taenaeaenkin.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)