blog:17.05.2009-17.5._ahkerointia_auringonpaisteessa

17.5. Ahkerointia auringonpaisteessa

Aamu alkoi jälleen pienellä vedenpaisumuksella, kun nuoriso oli rymynnyt karsinoissa saaden yhden juomakupin hieman vuotamaan. Onneksi tulvista on jo kertynyt hieman kokemusta, joten tilanne saatiin hoidettua rutiinilla ;) Mamma se vaan ei vieläkään pyöräyttänyt meille uutta Hessi-varsaa.

Sää suosi Ponit esiin-tapahtumaa sekä Nuutajärvi-päiviä. Aurinko paistoi niin tehokkaasti, että ponikuskin käsivarret hieman punoittavat. Nuutajärvellä talutusratsastukseen ja ajelutukseen riitti tulijoita aina jonoksi asti. Ponit ja hevoset saivatkin ansaittua hyvin kaurarahoja. Eniten katseita taisi jälleen kerran kerätä kiiltävän musta Coen juhlavaunuineen.

Ponit esiin-tapahtuma oli kuulemma myös sujunut hyvin. Paikalla oli ollut eri-ikäisiä hienoja ja lupaavia poneja.

Ponikuskin puunaukseen pääsi (tai joutui) Vilpun sijasta Neonilla, joka ei vieläkään ole hennonnut luopua talviturkista. Allekirjoittanut ja assistentit Janika ja Maiju sitten päättivät Neonillan puolesta, että on aika luopua karvoista. Ahkeran suanpyörittämisen tuloksena Kaisaa odottaa puolet pienempi varsa, joka alkaa olla tunnistettavissa hevoseksi.

Tapahtumarikkaan viikonlopun jälkeen huomenna on edessä paluu arkeen.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
K B Y Q Y
 
blog/17.05.2009-17.5._ahkerointia_auringonpaisteessa.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)