Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:28.06.2009-28.6._huh_hellettae

28.6. Huh hellettä

Viikonloppu on sujunut helteisissä merkeissä. Tallissa on onneksi viileää ja siellä on hyvä vilvoitella valjaiden puhdistuksen merkeissä. Hevoset viettävät viikonloppua laitumilla lomaillen.

Olympiaratsu Chimkent lomailee.

Eilen ponikuski oli taas vaihteeksi groomin paikalla, kun Pläsi, Liinu ja Virpi saivat vaunuihinsa jo leireiltä tutut kuskit kesäpäivän ajelulle. Ajon aikana saatiin myös muutama pisara viilentävää sadetta. Hieman loppukäyntien aikana pienellä maastolenkillä metsäpätkällä ötökät kiusasivat niin hevosia kuin ihmisiäkin.

Lauantaina Coen käväisi kisoissa, tällä kertaa ilman vaunuja ja Merita satulassa. Tuloksena oli hienosti voitto helppo B luokassa, prosentteja yli 65. Onnittelut Meritalle ja Coenille, me jäämme odottamaan voittokakkua. Kun kerran Vahdon voittokakku oli hevosen värin mukaan kinuskia, niin jännityksellä odotamme saammeko tämän voiton kunniaksi lakritsikakkua..

Eilen tallille saapui myös uusi hevonen, suurikokoinen tamma T.M. Titanikki. Jotkut ehkä saattavat tunnistaa nimen, sillä kyseessä on Hessillä viime vuonna asustaneen Musta Magian (eli Tyynen ja Mamman tämänkesäisten varsojen isän) emä. Nikki suuntaa alkuviikosta Vahdon luokse Valajärvelle.

Kummajaiset lähestyvät myös kovaa vauhtia. Ilmoittautuneita näkyy KIPAssa jo mukava määrä ja tallivastaava Hansu joutuu pian myymään eioota, sillä tallipaikat ovat jo lähes täyttyneet. Toimihenkilöitä on mukaan lupautunut jo paljon, mutta tarvetta olisi vielä lisäapulaisille. Kisathan ovat siis 10.–12.7. Tehtäviä löytyy kaikenikäisille eikä aiempaa kokemusta tarvita. Toimihenkilöille on luvassa ruokailu joka päivä. Kiinnostuneet voivat ottaa minuun yhteyttä, joko sähköpostilla soila.lehmusvaara@student.hamk.fi tai puhelimitse 050-328 2277. Ensi torstaina 2.7. on myös Kummajaiskokous, johon kaikki kiinnostuneet ovat myös tervetulleita.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
D R X F V
 
blog/28.06.2009-28.6._huh_hellettae.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)