blog:29.03.2009-heidi_vei_tikkarin_soilalta

29.3. Heidi vei tikkarin Soilalta

Kevät saapui kauniin (ja märän) lumisateen muodossa lauantain koulukilpailuihin. Aamun raviohjelma oli, niin kuskille, kuin ratsuille debyyttejä ja yllätyksiä täynnä - orit Sicco ja Lordi käyttäytyivät kevään ensimmäisistä kiimoista huolimatta todella mallikkaasti! Tasaisen tyylikkäästi Lordi ylsi jopa luokkavoittoon. Kevätkiimastaan johtuen kuskin vakiratsu Linda jäi viettämään vapaapäivää pihattoon, toisin kuin aina niin positiivinen Hessin Lotta. Kilpailuissa nähtiin myös friisiläislauma kokonaisuudessaan hienoin suorituksin!

Sunnuntaiaamun estekilpailut aloittivat Inkku ja Simsalabim keräten osakseen mainetta, kunniaa ja hupia: nyt on todistettu, että puomiluokasta selvitään myös slow-motion -tyyliin (kaikki kunnia Dressmann-mainoksille). Lordi-Fordi otti ja repäisi itsensä jälleen luokkavoittoon saaden palkintojenjakoon rinnalleen ihanaisen Lotan Inkku selässään. Lotan asenne oli jälleen kohdallaan - lähtö ”till banan” oli pukin verran hauskaa!

Kuskin loppupäivä sujui mielenkiintoisen hysterian ja jännityksen puitteissa debytoiden Vesselillä (tai jatkaen rallikuskin elkein: Pösöllä). Tästä voidaan todeta, että paikalle kannattaa saapua unohtamaan ensimmäinen rata ja voittamaan seuraava…

Kilpailujen jälkeen ”kun kissa on poissa, niin hiiret hyppii pöydällä” eli Soilan loistaessa poissaolollaan kaivettiin ponivaunut esiin, mutta ei kera karvanoppien eli Nikon ja Iidan. Heidi vei Soilalta tikkarin tai paremminkin toffeet eli pääsi kokeilemaan ensimmäisenä uutta parikokelasta Fannia, joka oli tullut Urjalaan viikonlopun viettoon. Rautias pari toimi mallikkaasti ja pääsi heti ensi yrittämällä kokeilemaan vesienajoa.

…Ai, niin Vilppu….Ei ole näkynyt tällä viikolla ; )

Arvatkaa ketkä!?!

lotta_ja_inkku_28.03.jpg ~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
E B​ Y G E
 
blog/29.03.2009-heidi_vei_tikkarin_soilalta.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)