urhu:syyskokous2008

URJALAN HEVOSURHELIJAT RY SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS

Aika 6.10.2008 klo 18.30
Paikka Urjalan osuuspankin kokoustilat
Läsnä 24 henkilöä

 1. Jaana Nissi avasi kokouksen
 2. Puheenjohtajaksi valittiin Jaana Nissi. Sihteeriksi valittiin Soila Lehmusvaara. Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Anna Bergström ja Mari Hakala.
 3. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.
 4. Kokouksen esityslista hyväksyttiin.
 5. Hyväksyttiin toimintasuunnitelma vuodelle 2009
  1. Toiminnasta tiedotetaan Urjalan Sanomissa, Punkalaitumen Sanomissa ja Akaan Seudussa sekä seuran internet-sivuilla. Ehdotettiin, että UrHulle perustetaan omat internet-sivut, jotka eivät olisi Hessi-tallin sivujen alla.
  2. Horse Shown sijaan retki voitaisiin tehdä esim. Apassionataan tai Hamina Bastioniin tms.
  3. Ensi vuonna on seuran 10-vuotis juhlavuosi. Mari Tamminiemi ehdotti, että otetaan yhteyttä Hämeen alueeseen tukien tms. avustusten osalta.
  4. Ehdotettiin koulutuksen yhteyteen yhteistoimintaa muiden järjestöjen kanssa.
  5. Ehdotettiin, että UrHulaisia menisi Finnderbyyn tutustumaan toimihenkilöpuoleen. Hyvin organisoiduista kisoista saisi lisäoppia omien kisojen järjestämiseen. Muutenkin isoissa kisoissa olisi hyvä käydä tutustumassa järjestelyihin.
  6. Valjakkokisojen ja Kummajaisten ajankohta ja kilpailujen taso jätetään hallituksen päätettäväksi. Todettiin, että valjakkokisat eivät ole yhtä kannattavat kuin Kummajaiset.
  7. Tuloja saadaan jäsenmaksuista, kilpailujen ym. järjestämisestä, talutusratsastuksien ja vastaavien järjestämisestä esim. Nuutajärven joulunavauksessa.
  8. Ensi vuoden teema on vielä auki. Teemaksi ehdotettiin 10-vuotisjuhlaa, nuoria ja lapsia. Ehdotettiin, että kunnan avustuksia haettaessa painotettaisiin valjakkoajon ja ratsastuksen tasoa Urjalassa. Sanna Mäkinen ehdotti juhlavuoden puitteissa teemaksi ”Kehittyvä UrHu”. Mari Tamminiemi ehdotti otsikkoa ”Urhu seuraavat 10 vuotta”.
  9. Syyskokouksen pöytäkirja ja toimintasuunnitelma päätettiin julkaista internetissä.
 6. Keskusteltiin jäsenmaksuista vuonna 2009. Keskusteltiin, onko maksua aiheellista nostaa. Hallitus ehdotti, että maksua nostetaan kahdella eurolla. Myös SRL on mahdollisesti korottamassa maksuja. Seuralle jäävä osuus on pieni. Senioreiden maksuksi päätettiin 40 e, juniorit 33 e, perhejäsen 20 e ja kannatusjäsen 15 e. Ehdotettiin ainaisjäsen tai kunniajäsen mahdollisuuksia. Jäsenyys on mahdollisuus yritykselle olla esilla jopa kansainvälisen tason kilpailuissa. Mahdollisuutta myytäisiin esim. yrityksille ja muille seuroille myös Urjalan ulkopuolelta. Hinta on tiedettävä ja mitä sillä saa. Hallitus miettii ja päättää asiasta. Loppuvuoden jäsenalennus on 15 e jäsenmaksusta pois.
 7. Tulo- ja menoarvio vuodelle 2009
  1. Avustuksen määrää ehdotettiin yritettävän nostaa esim. kaksinkertaiseksi eli 3 000 euroon. Ehdotettiin yhteiskunnallisen tuen harrastepaikoille hakemista. Menopuolella kustannuksia tulee nostamaan juhlajulkaisu. Voisiko kulttuurirahastosta hakea avustusta julkaisulle? Tulokohtaan avustuksiin merkittiin 4 000 e , menopuolelle juhlajulkaisuun 1 000 e ja 10-vuotisjuhlaan 1 500 e.
 8. Hallituksen puheenjohtajan toimesta on erovuorossa Juha Vilenius, joka jätti toimen jo aiemmin. Sanna Mäkinen valittiin puheenjohtajaksi vuosille 2009 ja 2010.
 9. Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat Jaana Nissi ja Susanna Kirkonoja-Nummela, jotka eivät ole enää käytettävissä. Uusiksi jäseniksi ehdotettiin Mari Tamminiemeä ja Marko Särmäharjua, jotka myös valittiin erovuoroisten tilalle. Hallitus voi pyytää kokouksiin nuorison edustajia tarvittaessa. Leena Paija on vielä yhden kauden varajäsen. Toiseksi varajäseneksi ehdotettiin ja kannatettiin Kirsi Roinetta, joka ei ollut paikalla. Kirsiltä tiedustellaan asiaa.
 10. Valitaan tilintarkastajat ja varatilintarkastajat. Erkki Nikkilä on luvannut jatkaa tilintarkastajana. Toiseksi tilintarkastajaksi ehdotettiin ja valittiin Mira Hiltunen. Varatilintarkastajiksi ehdotettiin ja valittiin Kati Tanskanen ja Anne Määttänen.
 11. Palkitsemiset
  1. Palkittiin seuran jäseniä. Heidi Sinda ja groomi Anja Tuurna palkittiin menestyksestä mm. kansainvälisellä tasolla. Soila Lehmusvaara ja groomi Janika Lehtinen palkittiin menestyksestä aluetasolla. Mari Tamminiemelle annettiin pj pokaali. 2000 pytty annettiin Maiju Karoselle. Fleecetakeilla palkittiin Sanna Mäkinen, Kirsi Roine, Mira Hiltunen, Soila Lehmusvaara, Jarkko Sillanpää, Pentti Tuominen, Marko Särmäharju ja Susanna Kirkonoja-Nummela.
 12. Puheenjohtaja päätti kokouksen 20.30
urhu/syyskokous2008.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)