blog:01.03.2009

1.3. Ihan tavallinen sunnuntai

Tänään oli hyvin tavallinen päivä. Tosin aamulla tallin käytävällä oli vastassa Stella, joka oli jotenkin päässyt karkuteille karsinastaan. Poni oli herkutellut Ronjan valkosipulilla, mutta muuta ei oikeastaan onneksi ollut kadonnut parempiin suihin. Aamutalli sujui nopeasti kun oli pari ylimääräistä tallityttöä apuna. Eilisen esteradan purkukin sujui yhdessä hujauksessa.

Aamupäivä kului olkien kärräämisen parissa. Siitä siirryinkin sujuvasti päiväheinien jakoon ja pihattoja ruokkimaan. Sunnuntai ei ollut lepopäivä myöskään osalle hevosista. Musse, Daisy, Sicco ja Linda opiskelivat ratsun alkeita. Friisikaksikko Coen ja Matti aloittivat pas de deux-harjoitukset hevosmessuja varten. Mattia hieman kummastutti vastaan tuleva musta hevonen, se kun on yleensä siinä vieressä.. Ponien kanssa myös hieman treenailtiin kotiläksyjä. Viikon päästä on taas valmennukset. Ponit olivat hyvinkin pirteitä ja innokkaita, liekö eilisten hoitojen vaikutusta :) Muiden tehdessä töitä lähti Esikko kuukauden etelänmatkalle synnyinkotiinsa Nurmijärvelle.

Myös Vilppu oli tänään ”töissä”. Teimme hiukan talutusharjoituksia pihalla ja maneesissa. Neiti oli oikein kuuliainen ja omistaja on jälleen ylpeä varsastaan. Lisäksi Vilppu sai taas harjoitella suitsien ja kuolaimien pitoa harjauksen ajan.

Hieman kuulumisia myös entiseltä asukilta. Vipero oli tänään ensimmäisissä kisoissa uuden kuskin kanssa (ja kuulemma ainoa suomenhevonen koko kisassa). Tuloksena heti kolmas sija puhtaalla radalla. Ehkä hieno tulos on osittain Meritan klippaaman, ihailua keränneen sydämen ansiota ;)

Toivottavasti myös jatkossa kuullaan yhtä hyviä uutisia!

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
S P​ A C E
 
blog/01.03.2009.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)