Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:01.06.2010-ponit_on_pop

Ponit on pop

~~LINKBACK~~

Savijärven kisoishin matkasi taas melkoinen seurakunta ja sen mukaista meno olikin ko kisoissa. Iida ja Nikoli voittivat koulukokeen, Timo turska oli myös hyvässä vedossa poniparin juhlavaunun edessä uudella yksikköaisalla.

Iidan 4-v varsa Lilli teki siivon koulukokeen Leena ponitädin kanssa ja ajoleirien apuope Minna luotsasi Love ponin juuri ei ihan rusettiin riittävään suoritukseen.

Suomenhevosten mestaruudessa mukana oli peräti kaksi Hessi varsaa (Vihtori ja Jeviiri) molemmat Vahdon jälkeläisiä. Vihtori otti kakkostilan ja parhaana UrHulaisena Vileniuksen Sari ja Kirkastus 4 tenä, kuten Marko ja Coen pääluokassa. Vasenta laukaa emme nähneet heiltä ollenkaan, tasapainoista vastalaukkaa Coen esitti ja numerot 0, 1 ja 2 tuomareilta veivät tältäkin UrHulaisvaljakoilta rusetin…

Maratonilla nähtiin kaikenlaista norjalainen turska joka ei halunnut mennä vuonoon sekä mm. Jeviiri joka hyppäsi vastarannalle…Mutta Minna ja Love poni ottivat UrHulle voiton. Ja Vahdon Vihtori poika oli nopein suomenhevosista vaikka Jeviiri kahdella ekalla esteellä olikin 3 ja 5 sekunttia tätä voittaja veljeensä nopeampi!

Sunnuntaina ratkaisevassa tarkkudessa Minna otti Lovella jälleen voittorusetin ja siis ilmeisesti ansaitsee paikkansa leirien poniopena? Heidi siivitti ponit niin tarkkuuden kuin kokonaiskilpailun voittoon puhtailla tosin Timo ponin kanssa pienellä 1,45 vp aikavirheellä. Ja tarjosi yleisölle pikaisaa vaunun ja yksikkö aisasta pariaisaan näin se tehdään 4 valjakon aikana (+ hevostarkastus ja verryttely.-

Myös Vinha-Liinu ja Pekka ja Pirjo nauttivat Savijärven maisemista viikonloppuna ja Vahto kuski Kikka tutustui tulospalveluun… Nähdään taas 2.-4.7. Urjalankisoissa jonne toivotaan toimihenkilöikis ilmoittatuvia henkilöitä… IBM :läisiä onneksi bongattiin Savijärvellä, Sannahan kidnapatiin groomiksi poneille ja Coenille, Sirpa opetteli piirtäjän hommia ja ainakin Katja ja Behi oli kannustavassa yleisössä…onhan näin Urjalassakin?



Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
U J S Q R
 
blog/01.06.2010-ponit_on_pop.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 / 127.0.0.1