blog:01.08.2009-31.7._kieli_ja_muita_tekosyitae

31.7. Kieli ja muita tekosyitä

Tulipa taas tuupattua koulurata. Tulos oli tismalleen sama kuin edellisissä kisoissa Savijärvellä, mutta jos mahdollista, kuski ajoi vieläkin huonommin. Teiden kanssa oli vähän niin ja näin ja Niko ei taas vaihteeksi liikkunut eteenpäin ja olihan siellä matkan varrella muitakin ongelmia. Noin puolessa välissä rataa Niko heitti kielen kuolaimen päälle ja siellä se oli siihen saakka, kunnes groomi kuolaintarkastuksen yhteydessä sai palautettua sen oikealle puolelle. Kielen heittämisen johdosta loppuradan aikana Nikon puolen ohjassa ei ollut lainkaan tuntumaa. Olihan se melko mielenkiintoista ajaa volttia yhdellä kädellä niin sanotussa kootussa ravissa, kun sisäohjassa ei ole tuntumaa. Lisäksi Iida esitti radalla hieman korkeampia koululiikkeitä eli pukitti.. Kaiken muun hyvän lisäksi koko iltapäivän ajan satoi.

Onneksi on pikkunoppia, jotka pelastavat tilanteen kun senioriosasto mokailee. Fanni ja ponitäti nimittäin nappasivat nuorten hevosten luokan kouluosuuden voiton.

Huomenna on vuorossa maraton, jonne karvanopat starttaavat jälleen koko porukan viimeisenä. Sateen jäljiltä pohjat saattavat olla hieman liukkaita ja pehmeitä. Toivotaan, että huomenna sää suosisi, eikä tarvitsisi ajella kurapuvussa ja kumisaappaissa.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
I V H​ V Q
 
blog/01.08.2009-31.7._kieli_ja_muita_tekosyitae.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)