Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:04.04.2009-4.4._kuraa_ja_kanakeittoa

4.4. Kuraa ja kanakeittoa

Viikonlopputyöntekijöillä on takan työntäyteinen ja kurainen päivä. Sää on ollut keväisen sateinen ja paikat sen mukaisessa kunnossa. Suurin osa päivästä kului leiriläisten avustamisen merkeissä. Sen ohessa hoidettiin sujuvasti normaalit tallityöt. Leiriponi Iida aloitti aamun yrittämällä puhkaista kumisaappaat ja litistämällä allekirjoittaneen varpaat. Yksi niistä on muuttanut epäilyttävästi väriä.

Aamupäivällä leiriläisiä oli samaan aikaan niin ajo- kuin ratsastustunnillakin. Leiriavustajat odottivat koko aamupäivän Anne-kokin saapumista. Odotus palkittiin ja lounaaksi saatiin herkullista kanakeittoa. Se on työntekijän näkökulmasta katsottuna aina leirin kohokohta. Onneksi sitä saa yleensä myös toimihenkilöruokailussa kesän kisoissa (ja toimihenkilöksi haluavat voivat muuten ilmoittautua minulle, jos mielii maistella kuuluisaa kanakeittoa. Ihan vaan tämmöinen sivuhuomautus.)

Lounaan jälkeen leiriä jatkettiin istuntatunnilla. Tunnin päätteeksi nähtiin yksi jos toinenkin punoittava ratsastaja. Sään ollessa hieman sateinen ja harmaa piti valjakkokuskin odottaa maneesin vapautumista ratsastustunnin jäljiltä. Valjakot pääsivät hieman tutustumaan maratoniin estejohteista rakennettujen tehtävien parissa. Vauhtia ei puuttunut kun niin hevoset kuin kuskitkin ottivat tunnista ilon irti.

Illalla saatiin talliin myös uusi asukas, poniruuna C´s Hamlet eli Hamppu. Vakiasukkaista Coen viettää taas viikonloppua Ypäjällä, kuinkas muuten kuin valjakkovalmennuksen merkeissä. Tällä kertaa myös hoitaja on pakattu mukaan.

Huomenna jatketaan taas aamusta leirielämän parissa.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
E C M M O
 
blog/04.04.2009-4.4._kuraa_ja_kanakeittoa.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)