Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:04.05.2009-paluu_arkeen

Paluu arkeen...

Kevät tulee ja sen myötä sateet! Emppu ja varsa onneksi ehtivät hieman ulkoilla, mutta muuten päivä oli lähinnä sadeloimia vaiko ei… Ja tietysti kisatavaroiden siistimistä (kyllä marartonilla rapa roiskuu…).

Vaunukuorma saatiin lopulta purettua, videon pätkät katseltua ja nyt katseet kohti YES kisaa 11.-14.6. Ypäjällä. Tosin jo ensi viikonlopun on Hessillä vilkasta. On laatuarvostelua Ypäjällä (Lordi, SP, Hemmo &Aarre sekä oma shownäyttely lauantaina ja sunnuntaina tallin estekisat jotka taas keräävät aina Turkua ja Riihimäkeä myöten osallistujia.

vaunuja.jpg

Petran tamman tila Hyvinkään eläinsairaalassa menossa parempaan suuntaan. Kuume oli aamulla käynyt taas 39 asteessa, mutta nyt ilmeisesti viimeiset jälkeisten riekaleet oli saatu uloa ja tyttö ehkä pääsee loppuviikosta kotiin. (Simo jo kovin kaipaileekin)

Kesän varma tunnusmerkki on agrologiharjoittelijan tulo ja Kaija (Heinijoki) muuttikin sunnuntai iltana itsensä Hessille. Lisäksi tänä aamuna toisena uutena aloitti hessiläistymisen vanhempainyhdistyksellä Mirja, tervetuloa vaan joukkoon!

vaunukuormamirja_kaija.jpg

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
P J H R G
 
blog/04.05.2009-paluu_arkeen.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)