blog:05.04.2009-5.4

5.4. Konkareita ja noviiseja

Eilisen sateen jälkeen nähtiin tänään onneksi hieman auringonpaistettakin. Leiriläiset pääsivät nauttimaan tästä oudosta valoilmiöstä kokeneiden valjakkohevosten kanssa maastolenkille. Sen jälkeen koettiin vauhdin hurmaa härdellissä. Samaan aikaan ajotuntien kanssa oli myös tehoratsastustunnit.

Laura harrasti tänään talutusratsastusta. Hevosena oli ratsun alkeita opetteleva Sami ja taluttajana itse ponin omistaja. Sami oli ihan cool, vaikka vastaan tulikin ponikuski iiison hevosen kanssa. Ajoin siis vesiä Vilpun emällä Liinulla. Melko pelottavaa, Liinun koko vastaa kolmea shettistä päällekkäin.

Vilppu sai tänään karvapoistokäsittelyä. Talvikarva alkaa lähteä ja varsa nautiskeli, kun kutittavaa karvaa jynssättiin irti. Kasvukäyrän seuraaminen jatkuu myös. Kilttinä varsana Vilppu on kuunnellut omistajan toivomusta ja hillinnyt kasvuvauhtia. Viimekertaisesta mittauksesta kasvua on tapahtunut vain noin sentin verran sekä edestä että takaa. Onneksi harjan kasvu on jatkunut entiseen malliin ja Vilpulla onkin jo hieno pitkä blondi tukka.

Ensi viikon ohjelmassa on koulukiemuroiden hiomista perjantain koulurataharjoituksia varten. Hieman jännittää, kun pitäisi muistaa rata (jonka opetteluun meni noin viikko), ajaa yhdellä kädellä jos jonkinlaista kiemuraa ja lisäksi saada poneista irti muutakin kuin sunnuntaiajeluravia.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
I K U F B
 
blog/05.04.2009-5.4.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)