Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:06.03.2009-karvanopat_pakkasessa

6.3. Karvanopat pakkasessa

Ponit alkaa pikkuhiljaa näyttää valjakkohevosilta. Tänään oli siis taas valjakkoajon aluevalmennuksia, tällä kertaa kotitallilla Urjalassa. Sää suosi ja pääsimme ajamaan ulkona valjakkokentällä. Sekä Niko että Iida saivat suuhunsa kankikuolaimet. Vaikutuksen huomasi, ponit olivat oikein hyvän tuntuisia ja näyttivätkin kuulemma hyvältä. Nyt odotellaan vielä uusia osia varusteisiin (koska tämähän on välineurheilua). Osa on jo valmiina ja loput valmisteilla.

Karvanopat ja iloinen valmentaja

Vilpun velipojat osallistuivat myös valmennuksiin. Syypää allekirjoittaneen hevosenostoon eli Vilpun täysveli Hessin Virne saapui ilahduttamaan meitä ihanalla hirnunnallaan viikonlopuksi. Sekä Virne että puoliveli Lordi kulkivat oikein mallikkaasti.

Hessin Lordi

Viikon aikana on pihaan tullut uusia asukkeja. Toipumislomalle ovat saapuneet Roni ja Vanilla. Pihattoon tuli uusi ori, 3-vuotias onnipoikalainen Salmiakki Poika. Pikkuvarsat saivat uuden velipojan, kun lauma laajeni viimekesän vahtolaisella Waldemarilla. Myös Teppo saapui tänään Matin seuraksi ja koko laulajalauma on siis jälleen koossa.

Huomenna jatkuvat valmennukset heti aamusta. Sitten pitäisikin valmistautua sunnuntain kisoihin. Jos vaikka ihan ensimmäisesi opettelisi sen kouluradan..

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
I P P Q᠎ Y
 
blog/06.03.2009-karvanopat_pakkasessa.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)