blog:06.05.2009-6.5._ei_se_nyt_vielae_varso

6.5. Ei se nyt vielä varso..

tyyne_ankkavarsa.jpg
Takana jälleen yksi tapahtumarikas päivä. Aamutalli sujui rutiinilla ja aloimme valmistautumaan irtohypytyksiin. Hypytyksen alku hieman viivästyi, kun Tyyne päätti varsoa pari viikkoa etuajassa. Suloinen tammavarsa on ensimmäinen ruunikko Hessi-kasvatti. Ponikuski oli vielä aamulla tarkastellut tammaa ja sanonut kuuluisat sanat ”ei se vielä varso”. En sano enää ikinä. Kahdesti on varsa putkahtanut melko pian sanomisen jälkeen. Jälkeisten kanssa tarvittiin jälleen hieman eläinlääkärin apua, mutta tällä kertaa ne onneksi irtosivat kuitenkin suhteellisen nopeasti. Tyyne on kuitenkin vielä erityistarkkailussa.

Irtohypytys sujui hyvin, vaikka suurin osa varsoista olikin jostain syystä vetämättömiä ja suorastaan flegmaattisia. Päivän parhaaksi valittiin jälleen kerran Sami-poni. Minkäs sille voi, jos hyppy nyt vaan on hyvä ja poni osaa hoitaa hommansa. Ponien loistavia hyppykykyjä esitti myös Naksu. Myös pikkuori Nenä sai kehuja, se on vihdoin ja viimein löytänyt pitkät raajansa ja niiden ulottuvuudet. Vilppu-varsa oli myös mukana hyppelemässä. Hypyt sujuivat paremmin kuin viime kerralla, eteenpäinpyrkimystä vain saisi olla lisää.

Huomenna pitäisi uudenkin tulokkaan päästä tutustumaan ulkomaailmaan, jos sää vain on hieman suotuisampi kuin tänään. Rakeita tuli välillä ämpärikaupalla ja kerran jyrähti ukkonenkin oikein kunnolla. Parempaa säätä odotellessa…

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
K Y D L S
 
blog/06.05.2009-6.5._ei_se_nyt_vielae_varso.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)