blog:07.04.2009-7.4._harjoitus_tekee_mestarin

7.4. Harjoitus tekee mestarin

Perjantai lähestyy uhkaavasti, joten ponit saivat tänään kyytiä. Päivän teemana oli siis kouluajo. Positiivisinta päivässä oli se, että ohjelma ei ajettuna vaikuta ihan niin pelottavalta kuin se näyttää paperilla. Ponit taas eivät sitten olleet niin positiivisia.. Iida ei tänään ollut tavalliseen tapaansa tasainen suorittaja ja se näkyy ja tuntuu heti koko paketissa. Niko rikkoi lähes jokaisen ravilisäyksen yrityksen laukalle. Onneksi muistissa on noin tuhat erilaista ohjetta valmentajilta ja niitä muistelemalla saatiin pakettia hieman kasaan.

Myös Vilppu käväisi tallin puolella. Käytävällä kiinni oleminen on jo rutiinia ja harjaus taitaa tuntua melko mukavalta. Tänään piti hoidella pari pikkuhaavaa jaloista ja se ei sitten tuntunut yhtään kivalta. Yllättävän hyvin varsa kuitenkin sieti puhdistukset ym. toimenpiteet, vaikka varmasti hieman kirpaisikin. Hieman piti kuitenkin jalkoja nostella.

Huomenna jatkuvat koulurataharjoitukset. Ehkä ne sujuvat hieman paremmin nyt, kun kävin laittamassa kirjaimetkin kentän laidalle. Kiitokset Meritalle ja pukki-Coenille avusta ;)

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
P H N U V
 
blog/07.04.2009-7.4._harjoitus_tekee_mestarin.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)