blog:07.07.2009-7.7._vilppu-varsan_identiteettikriisi

7.7. Vilppu-varsan identiteettikriisi

Vilppu-varsan nimi joutui Hippoksen sensuurin kohteeksi ja varsa sai uuden nimen. Mistään sen ihmeellisemmästä ei ole kyse, kuin että nimi Hessin Näyttelijätär on kaksi merkkiä liian pitkä. Hippoksen nimeämissääntöjen mukaan hevosen nimessä saa olla 18 merkkiä. Kaikenlaisista perusteluista huolimatta varsasta ei saatu Näyttelijätärtä. Näin ollen pitkän harkinnan tuloksena päädyin niinkin yllättävään nimivalintaan kuin Hessin Näyttelijä. Minusta tämä kuulostaa enemmän ruunan nimeltä, mutta onpa varsaparan lempinimikin pojan nimi..

Kummajaiset ovat ihan nurkan takana. Vielä riittää tekemistä ja kuulemani mukaan Urjalan suunnalla hyörii monta ahkeraa vapaaehtoista ennakkovalmisteluissa. Ponikuski (joka nykyään myös toimistotätinä tunnetaan) yrittää järjestellä listojaan etätyönä. Kisojen ajaksi kaivattaisiin edelleen lisää apulaisia, eli minua saa vieläkin pommittaa viesteillä ja soitoilla.

Säätiedotus ei tällä hetkellä vaikuta parhaalta mahdolliselta viikonloppua ajatellen. Toivotaan, että niin kilpailijat kuin toimihenkilötkin jaksaisivat kuitenkin olla aurinkoisella mielellä :)

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
N T J B J
 
blog/07.07.2009-7.7._vilppu-varsan_identiteettikriisi.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)