Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:09.04.2009-9.4._ponikuski_ratsailla

9.4. Ponikuski ratsailla

Viimeinen treeni ennen huomista ajettu. Mieli on hieman luottavaisempi kuin edellisten päivien jälkeen. Ponit eivät olleet huippuja, mutta parempia kuin aiemmin tällä viikolla. Kääntyminen vasemmalle onnistui ja lisäyksetkin olivat melko hyviä, ponit kun olivat hieman lentoon lähdössä tuulisen sään takia.

Ponikuski kävi myös tänään hevosen selässä. Ratsuna oli uljas Lemmu ja tarkoituksena oli pieni kurinpalautus. Ensin Lemmu siis kiikutti ponikuskia miten halusi (eli ei liikkunut eteenpäin ja peruutti). Sitten hieman tuupattiin koulua kentällä ja käytiin taas keskustelemassa aurausmerkkien luona mennäänkö niistä ohi vai ei. Lopulta pääsimme yhteisymmärrykseen, että ponikuski on oikeassa eikä aurauskepit syö pieniä Lemmuja.

Pihaan on tullut lisää poneja. Iidan varsa Lilli ja hänen ystävänsä Täpsy tulivat ilahduttamaan kaikkia ponien ystäviä. Lilli kävi tutustumassa tuleviin työtovereihinsa Nikoon ja Iidaan. Valko-ruskea ponikolmikko paineli aikamoista kyytiä ympäri maneesia. Lilli pääsi lisäksi ohjasajoon ponitäti Leenan kanssa.

Huomenna on sitten totuuden hetki käsillä ja nähdään onko kuskista mihinkään. Pitäkää peukkuja.

Soila

Tässä vielä jälkitoimituksena toffeparin kuvia. Katsokaa ja ihailkaa :)

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
S​ T X᠎ T H
 
blog/09.04.2009-9.4._ponikuski_ratsailla.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)