Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:09.05.2009-8.5._ruuhkaa_pesupaikalla

8.5. Ruuhkaa pesupaikalla

Työpäivä sai jälleen vauhdikkaan aloituksen, kiitos Myrskyn. Ilmeisesti poni on jälleen kerran livahtanut aidoista ja tällä kertaa mennyt ärsyttämään hieman isompaa poikaa, Salmiakki sellaista. Salmiakki oli sitten myös rysäyttänyt aidasta läpi. Onneksi molemmat pojat saatiin hyvin kiinni ja palautettiin omille tonteilleen. Tosin Myrsky oli sitten taas hetkeä myöhemmin vastassa, kun menin pihattoja ruokkimaan. Vaihdoimme sen toiseen tarhaan. Ei auttanut. Lopulta poni päätyi talliin, kunnes saamme aidat myrskynkestäviksi.

Tänään huomiseen näyttelyyn osallistuvat varsat harjoittelivat huomisia kuvioita kentällä. Vilppu-varsaa ei taas oikein ravaaminen kiinnostanut. Saa nähdä miten huomenna käy, varsa kun oli tänään lievästi sanottuna flegmaattinen. Harjoitusten jälkeen pesupaikalla oli ruuhkaa, kun kaikki halusivat kiillottaa suojattinsa edustuskuntoon.

Illalla entiset harjoittelivat pesivät jälleen pari pikkutammaa. Ensin vuorossa oli Vilppu, joka käyttäytyi erittäin hienosti, kunhan oli ensin hieman muistutettu kuinka pesupaikalla pitikään käyttyäytyä. Varsa saatiin pestyä ja loimitettua. Kun Vilppu-varsa pääsi karsinaan, sain juuri ja juuri riimun pois päästä, kun varsa jo piehtaroi. Että se siitä pestystä harjasta. Onneksi en säästellyt karvankiillokkeen määrässä ;) Neonillan pesu ei siten ollutkaan ihan niin helppoa. Neidillä on aika kipakat potkut. Tämäkin varsa saatiin kuitenkin puunattua huomista varten.

Illalla vielä pakkailimme huomenna Ypäjälle laatuarvostelukarsintoihin menevien Lordin, Hemmon, Salmiakki Pojan ja Aarteen tavaroita. Myös pojat kävivät pesulla. Toivottavasti pojat esiintyvät huomenna yhtä hyvin kuin harjoitukset kotona ovat sujuneet.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
U A᠎ D W᠎ J
 
blog/09.05.2009-8.5._ruuhkaa_pesupaikalla.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)