Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:09.05.2009-9.5._menestyksen_makua

9.5. Menestyksen makua

Sää ei oikein suosinut näyttelyä, sadetta saatiin lähes koko näyttelyn ajan. Osa luokista saatiin sentään pidettyä ulkokentällä. Tunnelmat sentään olivat aurinkoiset.

Ensimmäisessä luokassa esiintyivät 1-vuotiaat varsat. Vilppu ei tänäänkään liikkunut mitenkään erityisen lennokkaasti, mutta onneksi se ei haitannut. Tuloksena II+ palkinto ja luokan toinen sija. Voiton vei Waldemar, joten Vilppu oli myös luokan paras tamma.

Hieno Vilppu ja kaverikuva Neonillan kanssa.

2-3 vuotiaiden hevosten luokkavoittoon ylsi Vilpun puoliveli Hessin Lordi. Saman ikäisissä poneissa ensimmäiseksi sijoitettiin Naksu. Ehkä yllättävimmän voiton omalle tallille toi kuitenkin Stella-poni, joka voitti oman luokkansa eli ponitammat ja jatkoi Best In Show-kehään. Sieltä Stella ja esittäjä Janika saivat tuomisinaan BIS 2. pokaalin ja hienon ruusukkeen. Poniruunien luokkavoiton vei Hamppu.

Aamupäivällä Ypäjän Laatuarvostelukarsinnoissa kävivät Lordi, Hemmo, Salmiakki Poika ja Aarre. Oripojat eivät kuulemma olleet ihan parhaimmillaan, vaan hieman vaisuja. Aarre sen sijaan teki hienon suorituksen ollen paras askellajihevonen. Laura voi olla erittäin tyytyväinen viimeiseen suoritukseensa ruunan kanssa, sillä Ypäjältä Aarteen tie vei kohti Vaasaa ja uutta kotia. Myös Julianna lähti tänään takaisin kotiin.

Vilppu ja Neonilla heittivät tänään hyvästit pikkuvarsalauman oreille ja siirtyivät tammalaumaan. Pikkutytöt näyttivät sopeutuvan hyvin isompien joukkoon. Koska Myrsky on vakaasti päättänyt asua yhdessä tietyssä pihatossa, oli sen tänään kohdattava kyseisen pihaton vakiasukas Salmiakki Poika. Täytyy sanoa, että kyllä löytyy pikkuponista sisua, sillä se kaatoi monta kertaa isomman orin kolmesti maahan. Myrskyllä on taito puraista kavereita oikeista paikoista ;) Lisäksi se on pieni ja vikkelä eikä isommat näin ollen aina pysy mukana sen liikkeissä. Myös Jeviiri piti pienen ystävänsä puolta. Muuten se seurasi orien menoa sivusta, mutta kun vauhti kävi sen mielestä liian kovaksi, se meni väliin puolustamaan Myrskyä. Aika nopeasti pojat kuitenkin rauhoittuivat ja Myrsky siirtyi lähes Salmiakki Pojan mahan alle pitämään sadetta.

Tänään saimme myös jälleen maistella voittokakkuja. Kakkujen suhteen on selvästi alkanut kilpavarustelu. Karoliina toi Pläsin voiton kunniaksi suussa sulavan porkkanakakun, jonka päällä oli tietysti marsipaaniporkkanoita, luonnollisesti itse tehtyjä sellaisia. Nähtäväksi jää millaisen luomuksen saamme maisteltavaksi Stellan sijoituksen kunniaksi. Taitaa myös ponikuskilla olla pari kakkua rästissä niin kansallisen sijoituksen kuin Vilpun näyttelymenestyksenkin vuoksi..

Lisää kakkuja on ehkä luvassa, kun huomenna kilpaillaan taas esteillä.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
Q M S F D
 
blog/09.05.2009-9.5._menestyksen_makua.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)