Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:09.08.2010-kummajaisia

Kummajaisia

Nyt ne ovat ohi…

ISO kiitos kaikille, mukava henkiset ja iloiset sh-kummajaiset miteltiin Hessi-tallilla 6.-8.8. 150 suomenhevosratsukon voimin.


Perjantai vietettiin helteisen kuumassa säässä ja kouluratsastuksen merkeissä ja tallin oma kasvatti 5-v Hessin Jeviiri (i.Vahto ei Jeviiri) otti koululuokassa 2 sijan!!!

Lauantaina aloitettiin kouluratsastuksella joka päättyi juuri sopivasti 10 min ennen kentän läpi puhaltanutta trombia…Hurjasti kouluaidat kaatuilivat, buffateltassa kirjaimellisesti roikuttiin ja valjakkonäytös jäi ajamatta! Kenttä tuli kasteltua ekologisesti mutta hieman liian runsaasti.

Onneksi kenttä on todella hyvin tehty ja salojitettu ja kilpailijat eivät voineet kuin ihmetellä kentän veden läpäisy kykyä…hyvä valjakkoajo…

Viimeine palkintojenjako suoritettiin ilman hevosia Hessi-tarvikkeessa…kummajaisissa siis voi taphtua kaikenlaista!

Esteitä hallitsi Pro Equn Jan Andersson ja Rillan Renttu voittamatta peräti kasi luokkaa..loimine kerääjä siis! Kummajaisissa on perinteiseen tapaan aina jaettu joka luokan voittajalle loimet! Niin ja päivät ilonaihe Hessiläisille oli tietysti Hessin Jeviirin esteluokan voitto ja koululuokan sijoitus…taitaa Jeviiri olla tämän vuoden suosituin tuntihevonen listalla pian aika korkealla!

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
V Z L H Q
 
blog/09.08.2010-kummajaisia.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)