blog:10.02.2009

10.2. Kun Soila sai tikkarin..

Ponit saivat tänään peräänsä uudet vaunut. Ne ovat kyllä olleet tontilla jo pidemmän aikaa, mutta vasta nyt saatiin kokeiltua sopisivatko ne karvanoppaparille. Kuskin ilme oli kuulemma samanlainen kuin pikkulapsella, joka on juuri saanut tikkarin. Hangon keksi jäi kakkoseksi verrattuna groomin naamaan, sillä nyt myös takapenkki oli pehmustettu. Kuskia miellytti suuresti entisiin vaunuihin verrattuina paremmat kääntymisominaisuudet. Vähän kuin olisi saanut ohjaustehostimen. Eli kyllä niillä nyt kelpaa kurvailla loppuviikosta Ypäjän valmennuksissa.

Työssäoppijoilla oli ollut kiireinen aamu, kun lauma pihattoasukkeja oli päättänyt tehdä retken lähiympäristöön. Päästessäni paikalle karkulaiset oli jo saatu kiinni. Sitten saapuikin eläinlääkäri raspaamaan ja rokottamaan. Kyseessä oli siis rutiinitoimenpiteitä ja niistä selvittiinkin joutuisasti. Ainoan yllätyksen tarjosi Musse, jonka maitohammas päätti irrota raspauksen yhteydessä ja putosi lattialle. Myös toinen nuorimies Naksu oli kuulemma juuri pudottanut maitohampaita.

Vaunujen penkki vaihtuu pariksi päiväksi taas koulun penkkiin (joka ei valitettavasti ole pehmustettu). Ennen Ypäjälle matkaamista on kuitenkin tiedossa valjaiden puunausta ja tavaroiden pakkaamista.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
T O​ F H I
 
blog/10.02.2009.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)