blog:10.05.2009-10.5._valkoinen_salama_vauhdissa

10.5. Valkoinen salama vauhdissa

Eilen ei sää ollut suosiollinen, mutta tänään estekisat saatiin vietyä läpi auringonpaisteessa. Sade alkoi vasta luokkien loputtua. Kisat alkoivat tänään vasta puolen päivän paikkeilla, joten radan rakennukseen oli aamulla hyvin aikaa. Kiitokset rakennustalkoisiin osallistuneille ahkerille tytöille ja pojalle. Parhaiten oman tallin osallistujista kisoissa menestyi eiliseen tapaan superponi Stella kiidättäen molemmat kuskinsa Maijun ja Janikan kolmansille sijoille. Tämä tietää Stellan luottoihmisille ahkeraa kakunleipomista. Kanslian täti pääsi tänään kanslian uumenista ulkotöihin liputtamaan muutaman luokan.

Myrsky ja Salmiakki Poika ovat nahistelunsa nahistelleet ja tänään oripojat näyttivät olevan oikein hyvät kaverit. Pojat söivät sulassa sovussa samalta kasalta. Myrsky taitaa tyytyväinen, sillä nyt se on pysynyt aitojen sisäpuolella. Salmiakki Pojalla oli tänään ohjelmassa myös ajohevosen elämää ja hyvinhän tuo kärryjen vetäminen näytti sujuvan.spkaerryt1005.jpg Petra on edelleen klinikalla, sillä kohtutulehduksen hellitettyä alkoivat taas vatsavaivat eli pientä ähkynpoikasta. Sekin on kuitenkin paranemaan päin ja Petra taitaa kotiutua viimeistään huomenna.

Sipoon suunnalta ponitädiltä tuli mukavia terveisiä. Parivaljaat matkasivat eilen pikkunoppien luo ja tänään Lilli ja Fanni olivat ensimmäistä kertaa parilenkillä ohjasajaen. Tytöt olivat kuulemma selvästi innoissaan yhteislenkistä ja kuvat näyttivät lupaavilta. Ensi viikonlopun kokoontumisajoissa nähdään siis noppapari jos toinenkin tai ties vaikka kokeiltaisiin jotain uutta…

Lilli ja Fanni, tulevaisuuden lupaukset.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
N᠎ M M T N
 
blog/10.05.2009-10.5._valkoinen_salama_vauhdissa.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)