Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:11.10.2009-11.10._eron_hetkiae

11.10. Eron hetkiä

Päivän ohjelmaan sisältyi tarkkuusajoa. Ensimmäisenä radalle pääsi nappulaliiga. Kaikkien ajo sujui tänään hyvin ilman ylimääräistä huutelua tai yllätysloikkia. Vilppukin ilahdutti suuresti etenemällä reippaasti ihan omasta aloitteestaan. Upea auringonpaiste ja kentän uusi kumirouhepinta kruunasivat aamun aloituksen.

Betty-poni on myös ajo-opetettavien listalla. Betty ja Maiju hölkkäsivät rataa niin sujuvasti, että Betty sai vielä valjastuskatoksessa ensi kertaa kärryt peräänsä. Muutamat opetettavat esittivät ensimmäiset raviaskeleet kärryjen kanssa. Liikkeellä oli myös ensikertalainen tarkkuuskuski Niko-ponilla ja suoritus oli kadehdittavan sujuva.

Vilppu-varsan elämässä tapahtui tänään suuri muutos. Varsa jätti synnyinkotinsa taakseen ja muutti etelämmäksi lähemmäs omistajaa. Matka sujui hyvin, vaikka Vilppu olikin ensimmäistä kertaa ihan yksin trailerissa. Perille päästyä otimme trailerista ulos hieman hämmentyneen varsan. Vilppu esiteltiin heti uusille tarhakavereille, jotka ovat toinen samanikäinen sh-tamma ja sen emä (joka muuten on kisannut valjakkoajossakin). Emä oli sen verran tyly uutta tulokasta kohtaan, että pikkutyttöjen päätettiin alkuun antaa tutustua toisiinsa rauhassa. Vilppu oli uudesta ympäristöstä hyvin hämmentynyt, mutta eiköhän nappulaliigalainen kotiudu pian. Vilpun edesottamuksia maailmalla tullaan seuramaan myös jatkossa, halusitte tai ette ;) Vilpun lähtö tiesi Neonillalle uutta seuraa. Vilpusta vieroitettu Pikku-Kale siirtyi isosiskoilemaan tämän kesäisten varsojen luo. Pikkuisten äidit kävivät vielä heittämässä hyvästit ja tyhjentämässä utareet.

Ensi viikon lopulla on vuorossa Helsinki International Horse Show Helsingissä. Marko ja Coen esiintyvät lauantain show-ohjelmassa ja Urjalasta onkin lähdössä fanijoukko paikan päälle katsomaan. Ponikuskin voi myös bongata areenalta kouluratsastusluokkien aikana, ei kyllä tosin hevosen selästä..

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
Q X R F H
 
blog/11.10.2009-11.10._eron_hetkiae.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)