Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:12.07.2009-11.7._kummajaistunnelmissa

11.7. Kummajaistunnelmissa

Toinen kummajaispäivä takana ja tänäänkin sää suosi. Tosin illalla saatiin pieni sadekuuro.

Ponikuski pääsi tänään tulospalvelutoiminnan lisäksi poniajelulle. Koulu- ja esteluokkien välissä oli pienimuotoinen tarkkuus/martonnäytös. Karvanopista edustamaan pääsi tänään konkariosastolta Niko ja babynoppia edusti Fanni. Fanni starttasi tänään siis elämänsä ensimmäisen ”maratonin” ja kuski on oikein tyytyväinen pikkunopan maratondebyyttiin. Fanni eteni sujuvasti ja kaikin puolin toimi hyvin. Niko sen sijaan on ehkä hieman liikaa lomailu mielessä, mutta yhteistoiminta Fannin kanssa sujuu hyvin. Tosin ponit pääsivät aamulla samaan tarhaan ensin selvittelemään välinsä ;) Fannin lisäksi Team Karvanoppaan saatiin mukaan uusi groomi Lauri, joka suoritui tehtävästään loistavasti. Tulevaisuudessa Lauri taitaa siirtyä takaosastosta kuskin penkille. Näytösluokan voittoon ajoi musta hevonen eli Coen, toisena iloksemme esiintymään saapunut pienhevostamma Hovi-Mira ja kolmantena hieman suuremman massan omaava Virpi. Ponit saivat tällä kertaa pitää perää, mutta se sallittakoon, kun joukkoon kuului 4-vuotias noppa.

Sen lisäksi, että ponitädin pikkunoppa suoriutui maratonnäytöksestä hienosti, toi myös Sami-poni omistajalleen mainetta ja kunniaa. Sami osallistui welsh-poninäyttelyyn, jossa se palkittiin I-palkinnolla ja voitti oman luokkansa.

Kisojen päätyttyä tältä päivältä lähtivät entiset työharjoittelijat (vahvistettuna yhdellä nykyisellä) tervehtimään pikkutammoja ja –oreja. Vilppu ei ollut moksiskaan nimenmuutoksesta ja on jatkanut kasvamistaan entiseen malliin. Näyttelypapereissa keväällä taisi lukea, että varsa edustaa kevyttä ratsuhevostyyppiä. Eipä edusta enää kauaa, siihen malliin ovat jalat nyt saaneet lisää tukevuutta. Neonilla on vihdoin ja viimein luopunut talviturkistaan ja sekin on kasvanut paljon kesän aikana. Omppu ei ole onneksi käyttänyt kesälomaansa pelkästään syömiseen, vaan sen mahanympärys on jopa hieman pienentynyt ja olemus hevosistunut. Enää ei kyllä kannata puhua pikkutammoista, sillä jos Vilppu on iso, niin kyllä Muusa ja Siirikin ovat melkoisen isoja tyttöjä. Tammat voivat siis kaikki hyvin ja ovat käyttäneet kesäaikansa juuri niin kuin oli tarkoituskin eli kasvamiseen.


Neonilla, joka on viimein luopunut talvikarvasta. Hieno Vilppu. Entiset työharjoittelijat hevosineen.

Myös pikkupojat eli 1-vuotiaat orit olivat saaneet lisää kokoa ja näköä. Nöpin väri jatkaa haalistumistaan ja varsa on täysin eri värinen kuin talvella. Nitro muistuttaa ulkonäöltään hyvin paljon puolisisarustaan Vilppua, koko on tosin muutaman kymmenen senttiä pienempi. Pojat vaikuttivat tyytyväisiltä elämäänsä ja mikäs siellä on ollessa, kun pikkutammojen emäntä Leena käy myös pojista huolehtimassa.

Illalla saatiin vielä maistella maukasta Coenin voittokakkua.

Huomenna (tai siis oikeastaan tänään, kun tämä blogin päivitys jäi taas hieman myöhäiseksi) on edessä viimeinen kummajaispäivä. Toivotaan, että kaikki sujuu yhtä hyvin kiun tähänkin asti.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Janika Lehtinen, 13/07/09 21:06:48
Loistavat riimut noilla ;)
Kirjoita kommenttisi:
F᠎ G R A G
 
blog/12.07.2009-11.7._kummajaistunnelmissa.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)