Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:13.09.2009-12.9._ravatessa_roiskuu

12.9. Ravatessa roiskuu

Huomenna on show-näyttely ja sen valmisteluissa onkin sujunut pari viimeistä päivää. Varsoja on haettu laitumilta ja muistuteltu mieliin näyttelyesiintymistä.

Myös Vilppu-varsa ja sen paras kaveri Kale saapuivat pihaan. Vilppu joutuikin heti muistuttelemaan mieleen suitsimista, joka sujui edelleen hyvin. Tosin heti alkuun saikin pidentää poskihihnoja muutamalla reiällä ja vaihtaa kuolaimet isompiin.. Kävimme myös pyörähtämässä kentällä taluttelun merkeissä ja Vilppu jopa suvaitsi ravata kauniisti. Tänään sitten esiintymisharjoitukset menivät tutun nihkeissä tunnelmissa ja raviin piti patistella. Myöhemmin otimme vielä toisen harjoituksen ja sepä olikin sitten liiankin vauhdikas. Vilppu kyllä esitti hienoa lennokasta ravia pariinkin otteeseen, mutta valitettavasti ilman taluttajaa. No, onneksi on jo talvella harjoiteltu sitä kiinni ottamista..

Vile ja Kale kävivät myös pesulla. Tämän nämä yksivuotiaat hallitsevat loistavasti. Molemmat seisovat kauniisti paikoillaan puunauksen ajan. Viime viikonloppuna pesuvuorossa olivat Ypäjän myyntinäyttelyyn osallistuneet pikkuorit ja tiivistettynä sen operaation tulos oli yksi pesty, yksi puolipesty ja yhdet pestyt jalat.

Päivän ohjelmaan kuului myös näyttelykehien rakennusta illan pimeydessä. Nyt on kehä valmiina sekä kentällä että sateen varalta maneesissa. Toivotaan, että maneesikehää ei huomenna tarvita, vaan saataisiin esitellä hevoset ulkona.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
Z A S M᠎ N
 
blog/13.09.2009-12.9._ravatessa_roiskuu.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)