blog:13.12.2009-13.12._maailman_valloittajat

13.12. Maailman valloittajat

Viikonloppu vietetty, estekisat hypelty ja Neonilla hyvästelty.

Niihaman estekisoihin maailman valloitukseen Tampereelle suuntasivat Pirjo Tyynellä ja Jeviirillä, Janika Stellalla ja Melina Naganolla. Facebookin kautta tuli udeltua tuloksia ja hyvinhän siellä oli mennyt. Pirjolle neljä nollarataa ja suklaata jouluisimmasta pukeutumisesta. Jeviiri-nuorukainen oli kuulemma oikein fiksu. Janika ja Stella saivat myös yhden puhtaan radan. Toinen rata hylättiin, sillä paha kyltti uhkasi nielaista pienen valkoisen ponin. Melinan ja Naganon starttaaminen koko kisaan oli hetken vaakalaudalla, sillä lähtöhetkellä Nagis päätti, että traileriin en muuten sitten mene. Me muut päätimme toisin, mutta tunnin verran käytiin neuvotteluja ponin kanssa, jolta myös irtosi kenkä. Mutta tietotoimiston mukaan ainakin Melinan toinen rata oli puhdas. Loppu hyvin kaikki hyvin siis ja onnittelut tytöille hyvistä suorituksista.

Neonilla lähti tänään maailmalle. Kyseessä siis vierailu Vitikkalan rustholliin (meille tutummin jorrikkilaan) eli Matin ja Sepon kotiin. Kaisa päätti nyt koulun loputtua lähteä virittelemään friisejä kisakautta varten ja pikku-Kale lähti mukaan tutustumaan suureen maailmaan. Saa nähdä miten blondi pärjää siellä Suurten Mustien joukossa.

Nerolle oli tarkoitus viritellä tässä viikonloppuna kärryt perään. Käytävällä niitä on jo kokeiltu, mutta nyt oli tarkoitus lähteä myös koeajolle. Nappulaliigan omistajat kuitenkin ahkeroivat tallissa sen verran kauan (ja allekirjoittanut karkasi mekko-ostoksille jo aamupäivällä), että kärryttelyt jäivät tällä kertaa väliin.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
T E I B I
 
blog/13.12.2009-13.12._maailman_valloittajat.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)