Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:14.03.2010-14.3._toffeeta_ja_kakkuja

14.3. Toffeeta ja kakkuja

Valjakkoajontäyteinen viikonloppu jälleen takana. Perjantaina ja sunnuntaina kentällä pörräsi aluevalmennettavat, lauantaina ajeltiin kilpailumielessä.

Ponikuskilla oli näissä valmennuksissa toffeenopat Fanni ja Niko. Ponit eivät ole hetkeen olleet yhdessä parivaljakkona, mutta tauosta huolimatta ponit tuntuivat perjantain ajotunnilla oikein mukavilta. Yhteinen tahti oli alkuun hieman hakusessa, mutta alkoi pikkuhiljaa löytyä.

Lauantaina ajettiin kauden ensimmäiset aluekisat koulussa ja tarkkuudessa. Sitä ennen nuoriso kävi ihmettelemässä oransseja keiloja. Fanni debytoi aluetasolla parivaljakossa, yksikössähän poni on jo lähes voittamaton. Osallistuimme helppoon koululuokkaan, jossa sijoituimme jaetulle toiselle sijalle. Ponit olivat verryttelyssä erittäin hyvän tuntuisia. Rata ei mennyt ihan niin hyvin kuin verryttely antoi odottaa, mutta suoritus oli melko tasainen, joten kuski oli ihan hyvillä mielin radan jälkeen. Niko teki muutamia typeriä virheitä ja rikkoi lisäyksissä laukalle ja möröt vaanivat jälleen kerran kentän reunoilla. Fanni esiintyi edukseen, vaikka neidin vesikammo aiheuttikin pienen mutkan alkutervehdyksen jälkeen. Tarkkuudessa ajoimme vaativaa +20 cm luokkaa ja keräsimme muutaman plussapisteen kuskin huolimattomuudesta johtuen.


Toffeenopat kouluradalla.

Illalla blogittaja lunasti lupauksen blogikakusta. Epäilyistä huolimatta kakku oli allekirjoittaneen alusta loppuun ihan omin kätösin kasaama ja todistettavasti lopputulos oli syötävä. Kakkuja oli viikonlopun aikana runsaasti tarjolla, glitterviritelmän lisäksi saimme maistella mm. juusto- ja porkkanakakkua. Kyllä valjakkoajo on sitten maukas laji!


Blogikakku

Sunnuntaina karvanopat olivat liikenteessä aamupäivällä, jolloin taivaalta satoi tiskirättejä ja navakka tuuli teki säästä melko kylmän. Ohjat pysyivät hyvin kädessä, sillä sormet olivat niin jäässä, ettei niitä saanut helposti avattua. Niko hieman hölmöili tänäänkin, mutta lopputunnista nopat kulkivat oikein mallikkaasti (johtuen ehkä siitä, että ohjaksissa oli melkoisen kokenut parikuski..). Ponikuski kiittää ponilainasta!

Groomikurssi alkaa olla jo lähellä. Toivottavasti kentän lumimassat olisivat hieman sulaneet siihen mennessä.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
W U J᠎ Y P
 
blog/14.03.2010-14.3._toffeeta_ja_kakkuja.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)