Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:14.05.2009-14.4._aitoen

14.5. Aitoen

Tänään tuli kierrettyä taas jonkin verran laidunaitoja. Tolppien uusimista, lankojen viritystä, sähköjen testausta.. Päivän parhaat työkaverit olivat rautakanki ja porakone. Nyt on jo kolme laidunta valmiina kesäasukkeja varten.

Hevosiakin tuli kyllä nähtyä ihan sisusta myöten. Eläinlääkäri kävi ultraamassa Tyynen ja Virpin, jotta tiedettäisiin tarkemmin astutusajankohtia. Muutama hevonen sai tehosterokotteen ja ehdittiin sitä yksi raspaamaankin.

Mamma jatkaa nettielämää. Vahatippoja ei vielä näkynyt, mutta takapää on jo löystynyt selvästi eli kyllä se varsominen lähestyy. Edellinen BB-talliasukki Petra on vielä lääkekuurilla. Simo pitää hyvää huolta Petrasta eikä olisi oikein malttanut päästää kaveriaan aidan toiselle puolelle lääkkeitä syömään.

Huomenna saadaan taas poniosastolle täydennystä, kun noppien nuoriso-osasto saapuu jälleen iloksemme. Viikonloppuna on siis perinteiset Hessi-varsojen kokoontumisajot ja siihen liittyen on luvassa ajoa, esteitä (kuskilla ja ilman), kuulumisia meiltä ja maailmalta ja paljon muuta.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
F V K X J
 
blog/14.05.2009-14.4._aitoen.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)