Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:17.10.2010-sattuu_ja_tapahtuu

Sattuu ja tapahtuu

Tapahtuma täyteinen viikonloppu takana… niin vilkasta että kamerakin sanoi työsuhteensa irti tai lähinnä verkkoyhteydet ja siirrot picassaa ja yhteiselle palvelimelle!

Syksyn irtohypytykset käynnistyivät perjantaina, toiset oli todella inntoa täynää eism. Vesku olisi voinut nimittää höyryjunaksi nin paljon se nauttia, uudet 1-v varsat vähän ihmeissään mikä juttu tää on? Odessa oli jo (vaikka myös 2009 synt) ihan kone hommassa!

Perjantain myös puunattiin Nöpi, Nyyti, Nitro ja Walde Orivden varsanäyttelyyn ja Kärkkäisen Annan estevalkit alkoivat, jee jee!

Lauantaina sitten varsat pistivät parastaan Walde (i.vahto ei. Ville-Vikkelä) sai tyypistää 9 pistettä, Nyytti (i.Vahto ei. Poika-Siro) sai puhtaan II palkinnon ja Nöpi (i.Pikku-Peto ei. Viltter) otti sitten rivistöönsä myös yhdet 9 p!!! Ja oli ikäluokka voittaja, hyvä työhevoset!

Lauantain aikana Hessille virtasi valjakkohevosia ja vaunuja… sunnunatina oli vuorossa valjakkoajon seura/ aluekisat tarkkuuskilpailuna ja päätte nuorten hevosten tarkkuus- ja ohjasajoharjoitus.

Seuraavan kerran 3 viikon päästä 7.11.!!!

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
P I L E R
 
blog/17.10.2010-sattuu_ja_tapahtuu.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)