Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:18.04.2009-18.4._toffeeta_soilalle

18.4. Toffeeta Soilalle

Yöuni oli hieman katkonainen, kun kävin valvomassa Petraa, joka illalla näytti hyvin varsovalta. Eipä sitten varsaa kuulunut, joten yölliset tallivierailut saavat jatkoa. Aamutuimaan maneesissa poukkoili joukko poneja, kun vanhat kunnon karvanopat saivat seuraansa Iidan ensimmäisen varsan Lillin sekä Nikon kaksoisolennon Fannin. Jostain syystä nämä nuorison edustajat eivät pärjänneet vanhuksille vauhdin ja pukkien määrän ja korkeuden suhteen. Ponit järjestivät faneilleen melkoisen katrilliesityksen.

Aamupäivä oli leirin osalta tapahtumarikas. Nuoriso eli Hemmo ja Muusa olivat jälleen ohjasajoharjoituksissa, samoin Eltsin Snuggi-poni. Valjakkoharjoitukset jatkuivat tuulen tuiverruksessa kentällä. Myös ratsastustunti saatiin mahtumaan aamupäivän ohjelmaan.

Iltapäivällä maastolenkille suuntasi kuusi valjakkoa vanhaherra Vahto etunenässä. Pääsimme myös karvanoppien kanssa joukkoon mukaan, groomina kaksi leiriläistä. Lenkki sujui reippaasti. Seuraavaksi suuntana oli härdelli eli kentän vieressä sijaitseva labyrinttivaljakkoeste. Este sujui poneilta niin vauhdikkaasti, että saimme esteeltä nopeamman ajan kuin Coen. Tosin jostain syystä salamakuski Marko päätti ohjata hevosensa esteelle täynnä vettä olevan ojanpohjan kautta..

Snuggi-poni eteni ajohevosen urallaan siihen pisteeseen, että se sai peräänsä kärryt. Myös Hemmo oli ajohevosena omistaja ensimmäistä kertaa kuskina. Muusa pääsi tutustumaan juoksutuksen maailmaan.

Ajoponi Snuggi.

Takapihaton poikia töissä.

Ponikuskin hieno päivä sai maratonesterallin jälkeen jatkoa, kun pääsin vihdoin ja viimein kokeilemaan toffeeparia, kun Niko sai jälleen seurakseen Fanni-ponin. Kankeahkosta alusta huolimatta ajo sujui erittäin hyvin. Kuski on oikein tyytyväinen poneihin, ne liikkuivat mukavan tahdikkaasti ja toimivat mukavasti yhdessä. Iida on saanut vakavasti otettavan kilpailijan ;)

Varusteet on jälleen kerran pakattu reissua varten, sillä huomenna on suunta kohti Naantalia ja häämessuja. Sitä ennen on luvassa jälleen hieman varsavalvojaisia.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
N N A E​ G
 
blog/18.04.2009-18.4._toffeeta_soilalle.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)