Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:19.04.2009-19.4._edustustehtaevissae

19.4. Edustustehtävissä

Tuulessa ja tuiverruksessa kamppailu jatkui tänään Naantalissa teemana häämessut. Aamuvarhaisella Coen ja ponit sekä pieni joukko enemmän ja vähemmän pynttäytyneitä kuskeja, groomeja, talikko- ja ständivastaava pakkautuivat autoihin. Paukkausvaiheessa huomattiin pieni unohdus. Hups, Victoria-vaunun aisat olivat Urjalan sijasta Lohjalla, joten toinen yhdistelmistä teki pienoisen mutkan matkaan. Selvisimme kuitenkin ihan hyvissä ajoin kaikki paikalle, eikä muutaman nimeltä mainitsemattoman henkilön edes tarvinnut käyttää viehätysvoimaansa matkan varrella ;)

Laura oli meistä se onnellinen, joka sai viettää päivänsä sisätiloissa hymyillen esittelypöydän vierellä. Milla oli saanut kunniatehtävän toimia päivän ajan Naantalin kaupungin puutarhurina, toisin sanoen juosta hevosten perässä keräämässä jätöksiä kukkapenkkeihin. Kuskeilla ja groomeilla oli melkoisen helppo tehtävä seistä Kaivohuoneen edessä ja edustaa. Tehtävää vaikeutti erittäin navakka tuuli, joka tunkeutui hienojen, mutta tällä kertaa niin epäkäytännöllisten asujen läpi. Toisin sanoen palelimme koko ajan. Jälleen kerran saimme havaita, että kotona niin varmat ponit ovat kodin ulkopuolella välillä melkoisia pakkauksia. Alkuun molemmat nopat esittivät muutaman mielenkiintoisen hyppyliikkeen. Iida tasoittuu aina nopeasti, mutta Nikosta puistossa oli monta jännää juttua, kuten roskikset, pappa ja rollaattori sekä ihan vaan oma varjo. Onneksi edes toinen kulkee suoraan vaikka toisen muoto muistuttaa aina välillä banaania.

Kotona Urjalassa leiri oli kuulemma sujunut oikein mukavasti ja Eltsin ponikin oli saanut toistamiseen kärryt peräänsä. Jäämme odottamaan valjakkodebyyttiä. Petra se vaan ei taida vielä varsoa, viime yö kului taas valvomisen merkeissä. Emppu-rouvan valvomista helpottaa kamera, jonka kuvaa voitte seurata varsaodotuksia-osiosta. Lilli-poni lähti tänään uuden ystävänsä Fannin seuraksi Sipooseen, siellä olisi tarkoitus seuranpidon lisäksi opiskella hieman lisää valjakkoponin elämää.

Ensi viikonloppuna onkin valmennuksia ja kisat. Niitä odotellessa saamme huomenna Heidin kanssa muistella viime kauden suorituksia ;)

Soila

Tässä vielä muutama kuva eilisestä ajosta.

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
I B P U U
 
blog/19.04.2009-19.4._edustustehtaevissae.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)