blog:19.12.2009

17. ja 18.12. Pitkää pinnaa ja pakkasta


Filmitähtikonkarimme Pläsi ja Liinu pääsivät taasen edustamaan ja näyttämään taitojansa Hella Wuolijoen elämästä kertovan elokuvan kuvauksiin. Torstaiaamuna ei onneksi jouduttu lähtemään aikaisin. Kahdelta pistettiin hevoset koppiin ja loputkin tavarat (lue:suuri kasa loimia, heinää, melassia ja valjaita) Pick Upin lavalle ja pakkauduttiin autoon. Kuskiksi meille lähti aina yhtä sisukas Pauli ja meistä ”tytöistä” Kaija, Karoliina ja allekirjoittanut itse.

Matka Nakkilaan Villilän studioille kesti puolisentoista tuntia. Perille päästyämme menimme koko konkkaronkka esittäytymään ja kysymään otammeko hevoset kopista nyt vaiko vasta myöhemmin. Myöhemmin osoittautui monta tuntia myöhemmäksi. Yhdentoista aikoihin pääsimme viimeinkin kuvaamaan, tähän mennessä Pläsi oli ehtinyt olla jo parisen tuntia reen edessä. Liinua ei edes tarvittu joten Anna oli turhaan saanut roolivaatteet päällensä. Tosin ei valittamista, pussihousut ja karvavuorellinen villatakki oli mukavan lämpimät! Hevoset pärjäsivät oikein hienosti odottelusta. Enemmän meillä ihmisillä taisi olla valittamista. ;) Kahvia kului monen monta kupillista. Kuvaukset olivat purkissa yhdeltä yöllä jolloin pääsimme kaikki lähtemään. Palkkioksi saimme kaikki Jadesoturi -elokuvat ja hyvää kanakeittoa. Nukkumaan pääsimme n. neljän aikoihin, tosin Kaijalla kesti hieman kauemmin, taisi perjantainen tentti mennä samoilla silmillä?

Perjantaina lähdimme hieman eri kokoonpanolla. Saimme vahvistukseksi Heidin ja kaksoset sekä Tiinan kun taas Karoliina jäi pois. Kuvaukset päästiin aloittamaan aikaisemmin kuin torstaina. Me Paulin kanssa ajeltiin tukkireellä edestakas, onneksi oli vain yksiosaiset reet, ei kaksiosaisella olisi pystynyt kääntymään. Kyllä vanhan ajan pitkät villakangastakit on olleet lämpimiä! Pauli melkein joutui ottamaan viitan päällensä kunnes valisti hieman ajurin vaatetuksesta. Viitta päällä on hieman vaikea ajaa. Ja allekirjoittaneen pokka ei olisi pitänyt koska kyseinen viitta sai Paulin näyttämään Muumien möröltä. :D Tällä kertaa ei ollut kovin kylmä mutta lumisade haittasi. Kotiin pääsimme jo kymmenen aikoihin. Mielenkiintoisia päiviä nämä kuvauspäivät! Harmi vain että hieman venyvät..

Purjo

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
M L R Y I
 
blog/19.12.2009.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)