blog:21.02.2009

21.2. Ratsailla ja rattailla

Iltapalan lomassa on hyvä päivittää blogia. Päivittäjäkin pääsi pienen sairastelun jälkeen takaisin töihin.

Viikko tallilla on sujunut tavalliseen tapaan varsojen opetuksen ja tuntien merkeissä. Laura on saanut ratsutettavat nuoret siihen malliin, että luvassa lienee muutama kisadebyytti puomiluokassa.

Viikonlopun ohjelmassa on monitoimileiri. Tänään on kokeiltu istuntatunteja liinan päässä, perinteistä koulun vääntöä sekä tietysti valjakkoajoa. Valjakot kävivät maastossa kokeilemassa maratontempoja. Niin hevoset, kuskit kuin groomitkin nauttivat aurinkoisesta pakkassäästä. Valjakkoajoa parhaimmillaan siis. Lisäksi ajeltiin hieman kouluakin, jossa kokenut konkari Vahto pääsi näyttämään mallia Stellalle. Istuntatunnilla nähtiin napakoita potkuja ja nyrkkeilyä sekä tehokasta pyöräilyä niin käynnissä kuin ravissakin.

Coen tiimeineen oli tänään edustustehtävissä. Hääkeikka oli kuulemma onnistunut ja kuski ja groomikin taitavat jo olla sulaneet.

Hevosten määrässä on myös tapahtunut hieman muutoksia. Vipero lähti viikko sitten kohti uusia haasteita. Uuden kuskin tavoitteena ovat kansalliset esteluokat. Onnea ja menestystä Vipsulle! Kuulumisia saataneen jatkossakin tänne luettavaksi. Vipsun paras kaveri Ransu on kuulemma myös kotiutunut uuteen kotiin hienosti. Viikon mittaisella hiihtolomavierailulla ovat olleet hessiläisten vanha tuttu ruuna Tarantini sekä Ronaldo.

Huomenna onkin sitten aamupäivällä leireilyä ja iltapäivällä vuorossa laskiaisrieha. Luvassa on hiihtoratsastusta, poniajelua, talutusratsastusta ja paljon muuta. Tulkaahan kaikki paikalle katsastamaan ponien uudet vaunut ;)

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
J B Z K K
 
blog/21.02.2009.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)