blog:21.03.2009-21.3._...edelleen_messuilla

21.3. ...edelleen messuilla...

Messuelämä jatkui tänäänkin. Autot pakattiin aikaisin aamulla ja matkalla väsyneimmät (eli minä) ehtivät vielä hieman torkkua. Ennen messujen avautumista piti jälleen hakea vaunut ja esityksissä tarvittavat välineet varastosta ja sitten saimmekin jo alkaa valjastaa ja satuloida hevosia talutusratsastusta ja ajelutusta varten. Hevosia oli tänään kaksi vähemmän Stellan jäädessä kotiin. Heidi, Matti ja Teppo lähtivät Ypäjälle A-valmennuksiin, joten friisejä edusti vain Coen.

Aamupäivällä ponit ja Coen olivat taas mukana valjakkonäytöksessä. Stellan ollessa poissa saimme tarkkuusosioon tuuraajaksi vuonohevosen, jonka kuskina oli monelle hessiläiselle tuttu Janette. Ponit olivat tänään todella hyvän tuntuisia ajaa. Areenan pohja ei sen sijaan oikein suosinut meitä vaan se oli monen esityksen jäljiltä eilistä pehmeämpi eivätkä ponit jaksaneet upottavalla pohjalla esittää parastaan. Maratonesityksen jäljiltä areena muistutti melkoisesti kyntöpeltoa. Mutta ainakin meillä oli hauskaa!

Iltapäivällä hevosilla oli parin tunnin ruokatauko ja meillä aikaa tutustua messuihin. Ostoskasseja kertyikin mukaan melkoinen määrä. Pinkki näytti olevan suosittu väri, sitä pilkisti monestakin Urjalaan suuntaavasta ostoskassista. Myös tuttuja näkyi runsaasti, tänään kun järjestettiin retki bussikuljetuksineen Urjalasta messuille.

Tauon jälkeen sekä poneilla että Pläsillä ja Liinulla riitti asiakkaita jonoksi asti. Coen oli mukana silittely ja taputteluhevosena ja olikin erittäin suosittu siinä työssä. Kameroita pyöri ympärillä melko paljon ja saa nähdä missä kaikkialla voi bongata kuvista tuttuja hevosia…

Kotimatkalla ainakin meidän autossa oli melkoisen hiljaista, kun koko takapenkki nukkui. Kotona huollettiin ensin hevoset, sitten varusteet ja lopuksi ihmiset. Huomenna on vielä messujen viimeinen päivä. Esityksiä ei enää ole, mutta hevosilla on töitä ajelutuksen ja talutusratsastuksen parissa.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
L I​ H C W
 
blog/21.03.2009-21.3._...edelleen_messuilla.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)