blog:21.05.2009-21.5._pikkutytoet_maastoilemassa

21.5. Pikkutytöt maastoilemassa

Pikkutytöt Vilppu ja Neonilla (jota myös Kaleksi on kutsuttu, miksi, onkin jo toinen juttu..) kävivät tänään maastokävelyllä. Joukkoa johdatti viisas vanha Clouni-ruuna. Koska Clouni kärjessä kulki rauhallisesti, ottivat tammat fiksuina tyttöinä mallia ja lenkki sujui leppoisasti. Hieman alkoi lenkin lopussa pikkuisten askel hiipua, joten pidimme pienen ruohon maistelutauon. Kyllä olimme Kaisan kanssa ylpeitä varsoista, kun ne käyttäytyivät todella hienosti, ei tietoakaan mistään kivien ja kantojen kyttäilystä. Muistoissa on eräs pikku maastolenkki talvelta, kun allekirjoittanut pääsi kokeilemaan hiihtoratsastusta..

Tänään kisattiin jälleen myös esteillä. Pienestä tihkusateesta huolimatta kisat sujuivat hyvin. Parhaista UrHulaissijoituksista vastasi poniosasto. Naksu nappasi Janikan kanssa puomiluokan voiton nuorten hevosten luokassa ja Maiju ja maanmainio Betty sijoittuivat toisiksi 30 cm:n luokassa. Pukeutumisesta olisi kyllä voinut palkita Janikan ja Alexan, sen verran pinkki oli hevosen varustus. Kuskin osalta jäimme kaipaamaan samaa sävytystä, mutta menköön sininen smurffiratsastaja vielä tämän kerran.

Mamma pitää meitä edelleen jännityksessä, tosin laskettuun aikaankin on vielä lähes viikko. Täytyy siis edelleen seurata tarkkaan Mamman puuhastelua varsakamerassa.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
V X E T T
 
blog/21.05.2009-21.5._pikkutytoet_maastoilemassa.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)