blog:22.02.2009

22.2. Vauhtia, mutta ei onneksi vaarallisia tilanteita

Laskiaisrieha on onnistuneesti takana. Janikalla ja Liinulla riitti hiihtoratsastajia perässä vedettäväksi. UrHun tädit näyttivät esimerkkiä ollen ensimmäisinä sekä suksilla että lumilaudalla. Nyt muutkin kuin minä on sitä mieltä, että kyllä se Liinu vaan on hieno! Ja koskas järjestettäisiin hiihtoratsastuskisat.. Pläsin ja Pirjon rekiretket olivat myös suosittuja. Poniajelu ja talutusratsastus saivat tällä kertaa jäädä kakkosiksi näille talviurheilulajeille.

© Janika Lehtinen

Vilppu-varsa senkun kasvaa vaan.. Liinu-äiti mitattiin tänään huvin vuoksi ja korkeutta löytyi huikeat 167 cm. Tytär tulee kovaa vauhtia perässä, muutama viikko sitten mitattuna säkäkorkeus oli 142 cm. Riimuissa on käyty jo kohta kaikki koot läpi. Tänään Vilppu vaihtoi taas kokoa isompaan. Lapussa lukee X-full… Täytyy kyllä puolustautua, että se on pientä kokoa. Mutta silti, mä omistan vuoden ikäisen varsan, jonka pää on jo hevoskokoa. Täytynee alkaa tutustua jättikokoisten hevosten varustemarkkinoihin. Lisäksi toista kertaa suussa olleet kuolaimet taitaa mennä melko nopeasti vaihtoon.

Vilpun elämässä tapahtui taas tänään uusi asia. Neiti tutustui lähemmin pesupaikkaan, kun pestiin hieman häntää ja jalkoja. Alkuihmettelyn jälkeen varsa seisoi oikein nätisti ja omistaja oli ylpeä! Muutenkin Vilppu on ollut syntymäviisas eikä minkään asian opettelu ole tuottanut ongelmia.

Varsa saa nyt hetken ”lomailla” pihatossa kavereiden kanssa. Viikonloppuna pari entistä työharjoittelijaa on tulossa taas töihin ja heillä saattaa olla hieman suunnitelmia parin pikkutamman suhteen ;)

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
E U N C H
 
blog/22.02.2009.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)