Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:22.04.2009-22.4._isoveli_valvoo

22.4. Isoveli valvoo

Empusta ja Petrasta on tullut julkkiksia. Sen lisäksi, että me tallilla seuraamme tiiviisti varsomiskarsinan tapahtumia, on tallin tapahtumia seurannut eilen illalla ja yöllä parhaimmillaan nelisenkymmentä uteliasta. Ajateltiin, että jos laitettaisiin sivulle tallipäivystäjän puhelinnumero ja pyydettäisiin soittamaan, kun varsominen näyttää käynnistyvän. Ei tarvitsisi itse koko aikaa kytätä ;) Sen lisäksi, että tallin sivuilla käydään tilannetta seuraamassa, on hevostalli.netin kasvatuspuolella aiheesta keskustelua. Varsinainen Hessi-tallin Big Brother, jonne vain edelleen odotellaan uusia asukkaita. Uteliaille tiedoksi, että ainakin minun lähtiessäni tallilta päivällä, oli tilanne entisenlainen. Isoveli jatkaa valvontaa.

Vilppu-varsalla oli eilen synttärit ja hän on nyt ihan oikeasti vuoden vanha neitokainen. Sen kunniaksi Vilppu oli ehkä taas kasvanut muutaman sentin. Siltä ainakin tuntui, kun harjasin varsaa edustavaan kuntoon irtohypytystä varten. Vilppu pääsi taas treenailemaan kujassa käyttäytymistä pikkupikkuesteillä. Ihan mallikkaasti se sujui, Vilppu vaan on ehkä hieman hukassa pitkien jalkojensa ja suuren kokonsa kanssa.

Päivän parhaaksi hypytyksessä valittiin tänään welsh-ruuna Sami, joka toimi kuin kello. Helppohan siinä on hypyttää, kun poni tietää mitä tekee ja kaiken lisäksi hyppää hyvin ja on tarkka jaloistaan. Akille tuli samalla todistettua, että myös ne tupsujalkaiset yksilöt osaavat hypätä. Myös toinen tupsujalka eli Teppo kävi väläyttelemässä osaamistaan. Välillä puomit lensivät vanhaan tyyliin metrien päähän, mutta Teppo sai homman jujusta kiinni ja lopulta esitti varsin hienoja ylityksiä.

Pihaan on ilmestynyt myös uusia hevosia. Jo joulun tienoilla tallilla vieraillut iso ruuna Clowni palasi takaisin mukanaan kaksi poniystävää Betty ja Nelli (ja anteeksi, jos nimet on väärin kirjoitettu, en ehtinyt heitä kovinkaan paljoa jututtaa).

Maanataina kävimme Heidin kanssa Lahdessa SRL:n Hämeen jaoston kokouksessa hakemassa palkinnot viime kauden kisoista. Voitimme siis valjakkoajon Hämeen aluerankingin, Heidi hevosissa ja ponikuski tietysti poneissa. Toivottavasti tämä kausi sujuu yhtä hyvin, sunnuntaina olisi taas edessä kisat ja ensimmäiset kokonaiset valjakkokisatkin lähestyvät kovaa vauhtia.. Sitä ennen on vielä valmennuksia ja harjoittelua, harjoittelua, harjoittelua…

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
G S W L G
 
blog/22.04.2009-22.4._isoveli_valvoo.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)