blog:22.08.2009-21.8._tarkkuutta_vaativaa_tyoetae

21.8. Tarkkuutta vaativaa työtä

Ponikuski saapui jälleen viikonlopun viettoon ”oikeisiin” töihin. Ehdin saapua sopivasti Kaijan avuksi iltatalliin. Tallista löytyikin uusia tuttavuuksia. Pidemmäksi aikaa on talliin tullut asumaan Grace-tamma. Viikon visiitillä on vuonohevostamma Lotta.

Oripoikia on myös saapunut pihapiiriin hieman työskentelemään. Tänään pojat (SP, Masa, Naksu, Sami ja Walde) käväisivät hieman irtohyppäämässä. Lordi puolestaan osallistui Kaijan kanssa ratsastustunnille.

Ponikuski harjoitteli tänään myös illan hämäryydessä (tai pikemminkin yön pimeydessä) tarkkuusajoa. Tällä kertaa ajokkina oli kuitenkin auto ja perässä traileri. Entinen ja nykyinen harjoittelija kävivät siis hieman hakemassa heinäpaaleja. Vaikeusastetta lisäsi se, että latoon piti peruuttaa ja tästähän minulla ei ole kokemusta (paitsi kouluradalla ponien kanssa eikä sekään oikeastaan koskaan onnistu). Suoritus voidaan kai katsoa onnistuneeksi, sillä a) auto on ehjä b) traileri on ehjä c) ladon ovenpielet ovat ehjät d) kuski ja matkustaja ovat hengissä.

Huomenna ohjelmassa on tänään alkaneen tätileirin tunnit, villiponien kengitys ja ehkä joku tammalauma saa vieraita.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Janika Lehtinen, 22/08/09 07:27:18
HYVÄ SOILA!
Mari Sarhamaa, 22/08/09 12:31:42
Näitä on tosi kiva lukea täällä kaukana poissa. Kiitos Soila!!!
Kirjoita kommenttisi:
M N U R M
 
blog/22.08.2009-21.8._tarkkuutta_vaativaa_tyoetae.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)