blog:23.03.2009-23.3

23.3. Loppu hyvin, kaikki hyvin

Piti toipua päivä hevosmessuista, että jaksaa taas päivittää blogia ;)

Ponit valmiina lähtöön uusissa kuljetussuojissa.

Viimeisenä päivänä ei esiintymisiä ollut muilla kuin Iidalla. Niko pääsi siinä siivellä yleisön eteen ihailtavaksi (halusimme välttää Iidan mahapuolen esittelyä, joten otimme suosiolla seuraponin mukaan). Iida esiintyi edukseen, seisoi kauniisti paikoillaan ja näytti ihan raviponilta. Sekki hieman ehkä kummastutti ponia, ennen on aina pyydetty sitä nenää alaspäin ja nyt sitten estetään se jollain remmillä..

Muuten päivän ohjelmassa hevosten osalta oli vain ajelutusta ja talutusratsastusta. Mukana oli Niko, Iida, Stella, Liinu ja Pläsi. Asiakkaita ei ehkä ollut yhtä paljoa kuin lauantaina, mutta kaikki hevoset saivat kyllä melko tasaiseen tahtiin olla liikenteessä. Kameroitakin pyöri ympärillä paljon ja ainakin ponit olivat suosittuja taputteluyksilöitä. Myös Nalle oli mukana ponikuskin varpaanlämmittäjänä ja sai sekin osakseen ihailua. Nallella oli niin kivaa, ettei se viimeisen työrupeaman jälkeen olisi halunnut tulla lainkaan pois ponivaunuista.

Messujen suljettua oli vuorossa operaatio tavaroiden purku ja vaunujen lastaus. Yllättävän sujuvasti kaikki saatiin kyytiin ja lastattua. Urjalassa piti lasti vielä purkaa ja hevoset hoitaa. Niin ihmiset kuin eläimetkin olivat melkoisen väsyneitä, viikonloppu oli antoisa, mutta myös rankka.

Meillä oli mukana muutamat vaunutkin.

Soila

PS. Tämän päivän Maaseudun Tulevaisuudessa on kuulemma kuva poneista.

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
Q H R Z M
 
blog/23.03.2009-23.3.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)