blog:23.08.2009-22.8

22.8. Poneja, tätejä, karkulaisia ja varsoja

Melkoisen tapahtumarikas päivä taas takana. Aamutalli sujui tavalliseen tapaan ilman kommelluksia. Tosin Kaija meinasi heti aamutuimaan unohtaa, että piti osallistua jollekin ratsastustunnille..

Ponit saivat tänään upouudet kengät. Iida käyttäytyi oikein hienosti eikä tänään hypännyt kertaakaan pystyyn kengityksen aikana ;) Iida ei siis aina ole mikään kaikkein helpoin kengitettävä. Uusia kenkiä käytiin heti testaamassa pienellä maastoajelulla ja kouluajon parissa kentällä. Ponit olivat liikenteessä yksikköinä. Tarkoituksena oli saada taas välillä hieman oikaistua vinouksia ja tämä onnistuu paremmin yksikössä ajettuna. Lisäksi yksikkönä Nikokin joutuu edes vähän tekemään töitä ;) Suoristuihan se poni lopulta. Groomi pääsi taas tänään myös itse ajamaan ainaisen takapenkillä matkustamisen sijaan.

Tätileirin tädit ovat ahkeroineet kentällä Tulikukan valvovan silmän alla. Tunneilta saapuu talliin väsyneitä ja hieman punaiseen vivahtavia ratsastajia, pääsääntöisesti hymy naamalla. Tehovalmennusta siis. Vielä jäämme odottamaan, koska näemme tunneilla ensimmäiset kamelit.

Iltapäivällä käväisimme katsastamassa pikkutammojen ja orien laitumet. Vilppu näytti.. no.. isolta. Eipä sitä muuten voi kuvailla. Tytöillä kaikki siis hyvin. Pikkuorit olivat kasvaneet paljon sitten viime näkemän. Massaa ja kokoa on tullut lisää kaikille. Nöpi alkaa olla samaa kokoluokkaa pikku-Vilpun kanssa. Nerokin on kerännyt rohkeutta laitumella ja antautui rapsuteltavaksi.

Illalla pienet valkoiset ponit Stella ja Iida keskeyttivät entisen ja nykyisen harjoittelijan iltapalan. Ponit olivat lähteneet pienelle retkelle. Niko saavutti ehkä laiskuuden huipun, sillä se oli jäänyt laitumelle möllöttämään kavereiden laukatessa taivaanrantaan. Ponit palautettiin takaisin aitojen sisäpuolelle (kunhan ensin varmistettiin että sähkö kulkee ja aidat ovat edes jonkin verran poninkestävät).

Huomenna ohjelmassa on maratonajoa ja lisää tätien kunnonkohotusta.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
Q V T G M
 
blog/23.08.2009-22.8.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)