Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:24.04.2009-24.4._pareillen

24.4. Pareillen

Aluevalmennusviikonloppu alkoi aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Toffeepari pääsi tänään debytoimaan valmennuksissa. Nikon pitäisi olla se vanhempi ja viisaampi, mutta ainakin tänään asia oli ihan päinvastoin. Nikohan se jälleen näki mörköjä niin kentän laidalla kuin traktorinkin perässä. Fanni sen sijaan kulki mallikkaasti kuin olisi aina ollut parivaljakossa. Kokonaisuudessaan ajo meni hienosti, ponit toimivat hyvin yhteen ja liikkuivat mukavasti.

Pareja oli tänään liikenteessä enemmänkin. Toffeiden lisäksi tietysti laulajapojat Matti ja Teppo ja vierailevina tähtinä isot ponit Gonzo ja Aslak. Vilpun velipoika Virnekin kävi taas väläyttelemässä kykyjään. Vilppu sai tänään tyytyä melko pikaiseen harjaukseen. Karvaa lähtee ja paljon! Myös Neonilla sai karvanirrotuskäsittelyn, kun Kaisa saapui jälleen viikonlopuksi puunaamaan varsaansa sekä Teppoa.

Emppu ja Petra jatkavat edelleen Big Brother tallissa. Emppu-rouvalla näkyi illalla vahatipat, joten saa nähdä saadaanko ensi yönä lisää asukkeja. Viime yönä mammojen elämää oli kuulemma seurannut yli viisikymmentä ihmistä.

Huomenna jatketaan valmennusten merkeissä. Kannattaa myös jatkaa mammakarsinoiden elämää, ties mitä sieltä saattaa löytyä ;)

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
Q E M F J
 
blog/24.04.2009-24.4._pareillen.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)