Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:25.04.2009-25.5._poneilu_jatkuu

25.4. Poneilu jatkuu...

Tuttu kokoonpano eli Niko ja Iida osallistuvat valmennuksiin ja perässä tietysti hienot juhlavaunut. Iida oli tänään erittäin hyvä, se liikkui hyvin ja oli kuuliainen. Niko ei taaskaan oikein jaksanut innostua työnteosta. Mörköjen lisäksi piti välillä väistellä myös omaa varjoa. Pääsimme taas ajamaan läpi FEI 10 ohjelmaa, joka sujui ihan mukavasti.

Entiset työharjoittelijat harrastivat taas pikkutammojen kanssa. Ensi mentiin kentän reunamille ihmettelemään vaunujen ääniä, jotka aiheuttivat vain vähän ihmettelyä. Sitten käytiin maneesissa harjoittelemassa ravaamista. Neonilla ravasi hienosti, mutta Vilppu oli erittäin nihkeä. Harjoitukset jatkuivat tallissa harjauksen ja Neonillalla pesun merkeissä. Lisäksi molemmat harjoittelivat suitsien pitämistä.

Huomisia kisoja varten perustimme käytävälle perinteisen valjaidenpuhdistuskerhon. Viidet valjaat saatiin puunattua kiiltäviksi. Hessin Virpin omistaja Mari saapui myös paikalle mukanaan hyvin odotettu tuliainen eli nahkaiset ponipariohjat. Ne tullaan näkemään huomenna kisaradalla.

Iltapäivällä areena luovutettiin nuorisolle ja ajoharjoituksille. Lähes kaikki pihattoasukit pääsivät joko tarkkuusradalle tai kouluajoharjoitukseen, kärryillä tai ohjasajaen. Ponikuskilla oli totta kai ohjasajossa Iidan 2-vuotias orivarsa Myrsky. Suoritus oli tuttuun ponityyliin tasainen ja kesti kauan ;)

Huomenna siis vuorossa valjakkoajon aluekilpailut koulussa ja tarkkuudessa. Kuski siirtyy nyt valvomaan tammamammoja ja opettelemaan koulurataa.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
A U V Z Y
 
blog/25.04.2009-25.5._poneilu_jatkuu.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)