Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:26.05.2014-sinivalkoisten_ryoestoe

Sinivalkoisten ryöstö!

Olimme siis teamimme kanssa Valmennuskeskus Loimihaassa ja ryöstimme kaikki sinivalkoiset ruusukkeet!…

…no ei sentään. LoimUra järjesti Loimihaassa Loimaalla kansalliset valjakkokilpailut, jossa oli myös seura- ja alueluokkia. Hessi-Team oli mukana seuraavalla kokoonpanolla: Heidi/Annika Tanskanen ja Gnist Varde ”Nisse” (om. Annika Tanskanen) luokassa alue helppo poneille , Heidi/Minna Virtanen ja Piian Pimu ”Kerttu” (om. Piia Liitiä) luokassa alue helppo hevosille sekä Heidi/Annika Tanskanen ja Hessin Muusa ”Muusa” luokassa kansallinen vaativa hevosille (om. Leena Rantamäki-Lahtinen).

Koulukoe meni kaikkien tiimiläisten osalta todella upeasti, Nisse otti ykkössijan vp -50,17! Kertulla oli ihka ensimmäinen koulukoe kisoissa, ja näytti kykynsä, vp -67,00. Kakkossijan nappasi Kerttu koulusta. Muusa oli myöskin taas niin hieno että! Muusan virhepisteet olivat -52,13. Muusa nappasi koulukokeen voiton.

Samaan syssyyn oli tarkkuus, heti kouluradan jälkeen tarkkuuteen. Ensimmäisenä meiltä meni Nisse, ilman lentäviä palloja tai yliaikasekunteja Nisse napsasi myös tarkkuuden voiton, vain vajaan 2 sek eroa seuraavaan valjakkoon, huh kuinka tiukkaa! Kerttu meni tarkkuus radan myös hienosti, 3. sija kahdella pallon tiputuksella, ilman aikavirheitä. Muusa kiri yhdellä pallonpudotuksella ilman aikavirheitä myöskin voittoon omassa luokassaan!

Maraton sitten käynnistyi sunnuntaina, ja ekana lähti Nisse. Nisse meni ja kääntyi näppärästi ja kiidätti itsensä hienosti maaliin asti ravaten voittoon. Kerttu teki saman kuin Nissekin, ei sen puoleen, Muusa seurasi Nissea ja Kerttua, mutta laukkaa otettiin aika reippaasti, tiukat kurvit ja hiekka lentää! Taisi Annikakin hiekkakylvyn saada kun pistelivät niin kovin menemään ;) eikä suotta! Nisse, Kerttu sekä Muusa ottivat jokainen voitot omasta luokastaan, kyllä tiimiläisiltä meinasi suut revetä kun hymyilytti!

Viikonlopun saaliina Nisselle ja Muusalle molemmille kokonaiskisan voitto, sekä voitot kaikista osakokeista. Kertulle toinen sija kokonaiskisassa sekä voitto maratonilta, kakkonen koulusta ja kolmonen koulusta. Yhdeksän kappaletta sinivalkoisia ruusukkeita oli tuomisiksi kotiin.

← Muusa&Nisse saaliidensa kanssa ansaitulla ruokatauolla!

Suuren suuret kiitokset viikonlopusta teamille!!

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
R E Q U H
 
blog/26.05.2014-sinivalkoisten_ryoestoe.txt · Viimeksi muutettu: 26/05/14 13:09:47 / eveliina