Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:27.02.2009

27.2. Karate Kid pesulla

Entiset työharjoittelijat eli allekirjoittanut ja Kaisa päättivät tänään harrastaa varsojen puunausta. Uhreiksi valittiin pikkutammat Vilppu ja Neonilla. Ensin neidit pääsivät laumakavereitten kanssa maneesiin juoksentelemaan.

Ensin pesupaikalle joutui pahaa-aavistamaton Neonilla. Varsa käyttäytyi varsin mallikkaasti ja seisoi kauniisti paikoillaan, kun Kaisa puunasi. Sitten paikalle tuotiin Vilppu-varsa… Nyt täytyy sitten perua kaikki puheet viisaasta ja hyvin käyttäytyvästä varsasta. Ihan ensimmäiseksi Vilppu poistui paikalta noin viisi kertaa ennen kuin neiti uskoi, että kyllä sitä vaan taas täytyy seistä kiltisti pesulla. Alistuttuaan kohtaloonsa pesu sujui hyvin ja ongelmitta. Kunnes omistaja päätti harjata kainalosta. Sitähän Vilppu-neiti ei oikein suvainnut, vaan harjoitti taas jo kesällä tutuksi tulleita Karate Kid potkuja. Täytyy sanoa, etten ole kovin monella varsalla nähnyt noin taidokasta takajalan liikettä ja mikä nopeus! Keskusteltuamme varsin tiukkaan sävyyn tuollaisista harrastuksista, oli Vilppukin sitä mieltä, että ne on parasta unohtaa. Lopulta pääsimme siis yhteisymmärrykseen siitä, kuinka varsan tulisi käyttäytyä ja kumpi on se, joka määrää suunnan taluttaessa (eli siis minä).

Neonilla pesulla.

Tänään on myös rakennettu huomista varten esterataa. Jos radan pituus tuntuu epäilyttävän lyhyeltä, se saattaa johtua siitä, että ponikuski päästettiin se mittaamaan. Ponikuskilla kun on tapana pujahdella sellaisista ponin mentävistä väleistä.

Illalla oli myös Urjalankylän ala-asteella Equipe-koulutusta UrHulaisille ja muillekin kiinnostuneille. Equipe on siis ohjelma, jonka avulla saadaan kisat järjestettyä eli kanslia maksuineen kuntoon, lähtölistat ja tulokset. Tämänkertainen Equipe-koulutus keskittyi lähinnä tulospalvelupuoleen. Koulutus jatkuu huomenna live-harjoituksilla itse kilpailun aikana. Itse aloitin ohjelmaan tutustumisen ilman koulutuksia vaatimattomasti Kummajaisissa, joissa lähtöjä oli 300 paikkeilla. Tämä muisto ei ehkä ole niitä kaikkein miellyttävimpiä työharjoittelun osalta, mutta toi rutkasti kokemusta ja oppia tulevaisuutta varten.

Huomenna on estekilpailuharjoitus, kenellä ratsain ja kenellä sitten tietokoneen ääressä. Ponit pääsevät rankan kisan jälkeen hierojan käsittelyyn. Ehkä huomenna saadaan hieman kuvamateriaalia kyseisestä toiminnasta, joka jostain syystä herättää hilpeyttä kuulijoissa ja varsinkin katselijoissa.

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
U Q F O V
 
blog/27.02.2009.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)