Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:27.09.2009-27.9._ruumiita

27.9. Ruumiita

Pahaenteisestä otsikosta huolimatta takana on onnistunut päivä. Tämänpäiväisellä groomikurssilla oli runsas osanotto. Uudet ja vanhat ”ruumiit” (joukossa myös innokkaita kuskeja) saivat opastusta mm. sääntöjen maailmaan sekä vaunujen ja varusteiden huoltoon. Lisäksi ohjelmaan kuului käytännön groomausharjoituksia. Kaikki pääsivät tutustumaan EMIT-leimaukseen sekä saivat kokemusta esteillä groomaamisesta ja pääsivät näkemään erilaisia vaunuja erilaisilla groomin tiloilla varustettuna. Vinkkejä oli jakamassa pari kokenutta konkaria, joista toinen taisi olla groomannut MM-kultamitalin arvoisesti. Kullanarvoisia vinkkejä siis ;) Ponit kuskeineen pääsivät groomuskokeilujen varjolla pitämään hauskaa estealueilla. Hieman otettiin taas liian läheistä kosketusta pariin tolppaan, hyi hyi kuskia, kun yrittää oikaista hieman liikaa.

Tänään oli myös Neonillalla Suuri Päivä. N-sarjan toinen tamma oli nimittäin ensimmäistä kertaa kunnon töissä eli ohjasajossa. Hienostihan tuo sujui, vaikka taitaa tällä neidillä olla aavistuksen lyhyempi pinna kuin taivaanrannanmaalari puolisiskollaan Vilpulla. Vilppu sai tänään ansaitun vapaapäivän ja harjauksen.

Entisten työharjoittelijoiden kopla sai tänään myös lisäjäsenen, kun Kaijan viisi kuukautta kestänyt maatilaharjoittelu päättyi ja Kaija suuntaa takaisin koulunpenkille. Tosin kuten muutkin kunnon exät, jatkaa Kaija ilonamme viikonlopputuurausten merkeissä. Pieni varoitus siis kaikille Hessille suuntaaville harjoittelijoille: saattaa olla, että harjoittelusta ei oikeastaan koskaan pääse pois ja että harjoittelun lopuksi huomaatte omistavanne hevosen. Jos käy vielä hullummin, huomaatte ehkä löydätte itsenne kilpailemasta, vaikka tarkoitus oli ihan vaan harrastella poniajelua ja mikä pahinta, vielä kirjoittelette siitä nettiin.

Huomenna tulee hevoslaumaan ponin mentävä aukko, kun Sami pakataan My Little Pony Transportiin ja ruuna suuntaa pikkunoppien joukkoon. Sami siis muuttaa kotiin. Saa nähdä kuka pihattolaumasta astuu Samin suuriin saappaisiin ja yrittää rikkoa päivän paras-tittelin perättäisten hallintojen ennätyksen.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
L I Y V O
 
blog/27.09.2009-27.9._ruumiita.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)