blog:28.02.2009

28.2. Esteitä ja sähköhoitoja

Onnistunut kisapäivä takana. Kisat saatiin vietyä läpi Equipen ja uusien käyttäjien kanssa mainiosti ja langaton yhteyskin toimi hyvin. Maneesin eteisessä oli mahdollisuus seurata tuloksia reaaliajassa. Myös tallin hevosilla ja ratsastajilla oli menestyksekäs päivä. Vilpun velipoika Lordi debytoi Lauran ratsastamana puomiluokassa ottaen heti voiton. Myös Linda esiintyi edukseen, vaikka olikin alkuun sitä mieltä että puomit ovat ihan liian matalia esteratsulle ja hyppäsi varmuuden vuoksi hieman korkeammalle kuin oli tarpeen. Inkku ja Lotta suoriutuivat omasta radastaan hienosti. Luokkavoittoihin ylsivät myös Maiju ja Epona, Janika ja Stella sekä Inkku ja Gaby.

Ponit pääsivät kisojen jälkeen hierojan käsittelyyn. Molempien selkä käsiteltiin sähköimpulsseilla (tai jotain..). Iida ei oikein alkuun ollut varma hoidon mukavuudesta, mutta totesi sen kuitenkin melko mukavaksi. Niko taas nautti alusta alkaen.

Hevoskokoonpanossa tapahtui jälleen pieniä muutoksia. Ali lähti tänään takaisin kotiin. Ajo-opetus on sujunut hyvin, toivottavasti nuorimies käyttäytyy jatkossakin kärryjen edessä yhtä hienosti kuin tähänkin asti. Lemmun täysveli Hessin Jeviiri palasi tänään kotiin vietettyään muutaman kuukauden pääkaupunkiseudulla sivistymässä.

Huomenna on tiedossa ihan tavallinen sunnuntaipäivä. Jos sitä vaikka ehtisi käydä poniajelulla.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
T C D B​ Y
 
blog/28.02.2009.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)