Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:28.06.2012-cai-a_altenfelden

CAI-A Altenfelden

Reilut 6000 km rekalla ja vajaa 10 000 km lentokoneella lisäksi monta tuhatta kilometriä henkilöautoilla!

Keski-Euroopan turnee tältä erin ohi PÄÄSIÄISESTÄ JUHANNUKSEEN…paljon uniikkeja tunnelmia ja muistoja niin hyväsä kuin pahassa!

Altenfeldenin kisaan startattiin suoraan Baltic Cup Stage 1 Eesti/Tarto kisasta. Groomi, hevosten ja lastenhoitajat Ella Numminen ja Anna Koivisto sekä Jarmo Murola jatkoivat suoraan Tartosta Keep Horsen valkoisella pakulla alas kohti Itävaltaa…

Rafin Minna nouti Heidi Tarton kisahevoset Hessin Muusan, Hessi-Iidan ja Myrskyn Länsisatamasta sunnuntai maanantai välisenä yönä.

Anna ja wienerschnitzel? Kikka ja maisemat ja maukkaat kakut ja viinit eikä jäätelössäkään valittamista erityisesti mahtava mansikka?

Maratonilla 9000 m E osuus…8 estettä ja vikoilla esteillä jo 9s ja 10 keksi nopeimmat ajat, Heidi, Anna ja Celt Lastenvaunujen ja polkupyörien puuttuessa pyörälliset matkalaukut toimivat Miron ja Miksun kulkuvälineenä asfaltilla, muttei ei pehmeellä hiekalla…

Baltic Cup Stage 1 Tarto/Eesti

Miro ja Miksu matkasivat jo kolmannen kerran Urmas Saksin luokse Tarton itäpuolelle Luunjan Sirgu kylään ja taas mukanaa omat Iida ja Myrsky ponitkin 5- Hessin Muusalla vahvistettuna.

Lisää kuvia
https://picasaweb.google.com/heidi.sinda/Eurooppa2012 ja https://picasaweb.google.com/heidi.sinda/Eurooppa201203

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
P H F F F
 
blog/28.06.2012-cai-a_altenfelden.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)